Nu Skins Force for Good Day

Force for Good-månad

Vi på Nu Skin vill gärna göra goda insatser i våra egna samhällen såväl som runt om i världen. I år gör Nu Skin en insats som positivt påverkar tiotusentals liv. Detta genom att ta hjälp av anställda och frivilliga världen över för att stötta lokala projekt på olika platser.

 

Under hela juni månad kommer anställda inom EMEA-regionen att delta i den årliga Force for Good Day och ge av sin tid och sina resurser. Ta en titt på några av projekten:

 

russia

Ryssland

 

I maj tillbringade personalen från Nu Skin Russia en dag på internatskolan i Khotkovo. Skolan hyser elever mellan 16 och 17 år som har olika tal- och språkproblem. Gruppen hjälpte till med olika aktiviteter, bl.a. städade man på området runt skolan, organiserade en lunch, lekte med barn och jobbade i trädgården.

neu

Nordeuropa

 

Den 13 juni stod Nu Skin Northern Europe som värdar för ett Öppet Hus-arrangemang i Köpenhamn där distributörer, familjer och vänner var välkomna. De hoppades kunna sprida kunskap om projektet via kontoren i London och Oslo genom att informera distributörerna och ha insamlingar. Målet var att samla in 30 000 DKK för att köpa 30 sängar till barnhemmet St. Nicolae i Bukarest, Rumänien. Pengarna samlades in via flera aktiviteter under Force for Good Day i Köpenhamn och under två veckor i Oslo och London.

brussels

Belgien

 

Anställda vid Nu Skin Belgium samlade in mer än €6 000 som donerades till en lokal välgörenhet kallad  Moeders voor Moeders (mödrar för mödrar). Organisationen hjälper mödrar med små barn som befinner sig i ekonomisk kris. Detta genom att dela ut mat, barnkläder, skolutrustning, sängar m.m. Pengarna samlades in under en välgörenhetslunch, talangtävlingar, miles for smiles-loppet där pengar doneras för varje kilometer som springs samt genom att sälja hemlagad mat till kollegorna.

za

Sydafrika

 

Den 19 juni volontärjobbade anställda från  Nu Skin South Africa på Kids Haven. Stället öppnade 1992 i Ekurhuleni-regionen i Sydafrika och tar hand om hemlösa barn och barn i kris. De anställda tillbringade dagen tillsammans med barnen i olika aktiviteter samt bjöd på pizza. De lämnade också ett generöst bidrag till organisationen vilket kommer att täcka en stor del av deras behov. Nu Skin South Africa hoppas göra en insats i vart och ett av barnens liv på Kids Haven och kommer att besöka dem regelbundet och stötta dem under hela året.

eastern europe

Ungern

 

De anställda vid kontoret  Nu Skin Eastern Europe  hjälpte till på  Budapest Honvéd Sport Club. Klubben gör ett enastående jobb, inte bara genom att träna framtida champions men även utbilda barn i hur man lever sunt och sportar, oavsett nivå och ålder. De bästa teamen behöver en bra ledare, så här fick de stöd av 7-faldige europamästaren och världsmästaren 6 gånger om: Ákos Kállai (ledare för Honvéds femkamp och tränare för ungdomslandslaget).

 

 

Hur kan du göra en insats den här månaden?

Besök vår Facebook-sida och berätta hur du tänker vara en "force for good". Det kan vara så enkelt som att stötta en välgörenhet där du bor.  Du kan även donera Vitameal  eller köpa våra produkter ur Epoch-serien. När du köper en Epoch-produkt så doneras 25 cent till Nu Skin Force for Good Foundation som i sin tur finansierar behjärtansvärda projekt runt om i världen. Dessutom går €4 till jordbruksbyn Mtalimanja i Malawi varje gång du köper Epoch Force for Good Collection.

Anslut dig till Nu Skin Bli distributör