Är du kvar?

FORTSÄTT

Historia

Historia

 

Sedan det bildades 1984 har Nu Skin Enterprises strävat efter att förbättra människors liv – genom kvalitetsprodukter, givande affärsmöjligheter och en upplyftande och berikande kultur.

 

I ett tal vid en konvention 1993 använde Blake Roney, ordförande och medgrundare av Nu Skin Enterprises, frasen ”force for good” när han delade med sig av sin vision för hur han ville att företaget, dess brand affiliates och dess anställda skulle betraktas runtom i världen. Denna fras uttryckte företagets värderingar och har blivit ett centralt tema inom företagets strävan och filantropiska insatser.

 

 

Den ursprungliga kampanjen för ”force for good” introducerades tillsammans med produktlinjen Nu Skin Epoch år 1996. Denna unika samling hud- och hårvårdsprodukter utvecklades tillsammans med världens ledande etnobotanister – forskare som studerar förhållandet mellan växter och ursprungsbefolkningar. En donation på 25 cent från försäljningen av varje Epoch-produkt gick till att bevara ursprungsbefolkningars miljöer, språk, livsstilar och traditioner över hela världen.

 

 

Två år senare såg Nu Skin Enterprises ett behov av att formalisera sina filantropiska insatser genom att skapa en officiell stiftelse. Nu Skins Force for Good Foundation fick i uppdrag att fokusera på stöd åt barn, och fortsatte att finansieras med donationer från Nu Skin Epoch-produkter.

 

 

Från det första projektet att stödja traditioner och miljön för familjer som bodde i byn Falealupo i Västra Samoa, till de nu hundratals humanitära projekt som stöds i mer än 50 marknader, har Nu Skins Force for Good Foundation strävat efter att påverka liven för tusentals, kanske miljontals barn, i många generationer framåt.

 

 

Nu Skin Enterprises garanterar att 100 % av alla donationer som mottas av stiftelsen går till behövande barn.

 

Nu Skins Force for Good Foundation finns i Provo, Utah och är en registrerad 501(c)(3) icke-vinstdrivande organisation i USA.