Är du kvar?

FORTSÄTT

Uppsökande arbete

HJÄLP OSS BLI EN FORCE FOR GOOD

Force For Good har alltid varit en viktig del av vår företagsidentitet och ett område där vi tillämpar detta är genom vårt uppsökande arbete. Vi är stolta att nu kunna presentera vårt nya partnerskap med European Leukodystrophies Association (ELA), en ideell organisation som arbetar med att ge stöd åt familjer som drabbats av leukodystrofisjukdomar, stimulera utvecklingen av forskning genom sitt arbete med ELA Foundation och öka medvetenheten hos allmänheten i Europa och andra delar av världen. Du kan ta reda på mer om deras arbete på den offentliga webbplatsen.

 

 

Donera nu

 

 


STÖD FÖR ÄNDAMÅLET

heart-icon-blue-ffg

VAD?

Leukodystrofisjukdomar är en samling sällsynta genetiska sjukdomar som angriper det centrala nervsystemet hos barn och vuxna. Symtomen varierar stort mellan de olika sjukdomarna men kan för många omfatta förlust av rörelsefunktioner.

question-icon-blue

HUR?

Vårt mål för 2020 och 2021 är att samla in €100,000 av ELA:s bidrag på 500 000 € till den första världsomspännande kliniska prövningen av nya behandlingsmetoder. Vi hoppas kunna bli en viktig partner för ELA, men vi behöver din hjälp för att uppnå detta.


FRÅGOR?

Om du har frågor om ELA, Force for Good eller om hur du kan donera får du gärna ta kontakt med vår kundtjänst.