Är du kvar?

FORTSÄTT
about-us-banner-image

Om
Nu Skin

 

Nu Skin är ett globalt integrerat företag inom skönhet och välmående som hjälper människor att förbättra sitt inre och yttre och att få ett så bra liv som möjligt tack vare produkter som kombinerar vetenskap, teknologi och natur i en prisvinnande linje av skönhetsapparatsystem.

 

 

~ 4 400

ANSTÄLLDA

 

~ 50

LÄNDER

 

+ 1 M

KUNDER


 

<p><b>Vår historia</b></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p style="padding: 0 10.0% 0; font-size: 16.0px; line-height: 1.5;">Sedan den blygsamma starten i amerikanska Utah 1984 har Nu Skin vuxit ett av de största direktförsäljningsföretagen i världen. Vi har aldrig släppt de kärnvärden som företaget grundades på. Vår innovationsförmåga och vilja att förbättra människors liv har varit den drivande faktor i över 30 år, vilket har lockat tusentals likasinnade till att vara del av verksamheten.</p>
<p>&nbsp;</p>
 

Vår historia

 

Sedan den blygsamma starten i amerikanska Utah 1984 har Nu Skin vuxit ett av de största direktförsäljningsföretagen i världen. Vi har aldrig släppt de kärnvärden som företaget grundades på. Vår innovationsförmåga och vilja att förbättra människors liv har varit den drivande faktor i över 30 år, vilket har lockat tusentals likasinnade till att vara del av verksamheten.

 

 

 

Presentation av grundarna

 

 
En familjekänsla och viljan att förbättra människors liv är Nu Skins grundstenar. Detta stämmer än idag, även efter mer än 30 år.


Lär dig mer om våra mål och värden

 

 

 

Direktförsäljning

 

Ta det extra steget om du är en av dem som älskar våra produkter Det är så de flesta Brand Affiliates börjar sin resa med Nu Skin. Vi erbjuder konkurrenskraftiga, flexibla och lönsamma möjligheter både för dig som vill dela med dig av dina favoritprodukter och dig som vill utveckla en egen verksamhet. Låter det intressant? Läs mer om hur du går tillväga för att bli en Brand Affiliate och kom igång när du känner dig redo!

 

Visa våra möjligheter

 

 


 

 

Läs mer om Nu Skin

 


 

Våra mål och värden


Läs mer om vad som driver oss

 

Vetenskapen bakom produkterna


Lär dig mer om vetenskapen

 

Skillnaden med ageLOC


Lär dig mer om ageLOC

*Källa: Euromonitor International Ltd; detaljhandelsvärde enligt villkoren för detaljhandelspris (Retail Value RSP); alla kanaler; 2017  till 2022. Nu Skins skönhetssystem är hudvårdsapparater för hemmabruk (Skin Care Beauty Devices) dvs. hjälpmedel som exklusivt paras med eller  rekommenderas att användas tillsammans med specifika hudvårdsprodukter av samma märke. Produktanspråken utgår från Euromonitors undersökning och metodik för april–juni 2023. Försäljningen av skönhetsapparater för hemmabruk inkluderar försäljning av elektriska ansiktsrengörare, i enlighet med det som anges i databasen Passport. Denna kategori inkluderar inte hårvårds-/hårborttagningsapparater, rakapparater för kroppen och munvårds apparater.