Företagets historia

Nu Skin Företagets historia

Blake Roney, Sandie Tillotson och Steve Lund beslutade sig för att bygga ett företag som kombinerade innovativa egenvårdsprodukter med ingredienser som överensstämde med filosofin "allt av det goda, inget av det dåliga", en generös affärsmöjlighet som skulle attrahera skickliga försäljare.

Det tog inte lång tid för folk att upptäcka skillnaden med Nu Skins unika affärsmöjlighet och unika produkter. Faktiskt var den första produktbeställningen så populär att den såldes ut inom ett par timmar. Många människor tyckte så mycket om produkterna att de köpte sina egna flaskor och burkar så att grundarna kunde fylla dem med de unika produkterna, med hjälp av en vanlig matsked.

Sedan dess har Nu Skin® demonstrerat en verkligt annorlunda approach vad gäller affärer. Det började med ett innovativt koncept av förstklassiga kvalitetsprodukter och en övertygande global affärsmöjlighet, unik för vår bransch.

Tillsammans med hängivet arbete från våra distributörer har denna enastående affärsmodell skapat ett företag som omsätter över USD1 miljard, men som fortfarande är troget sina grundläggande värderingar.

Idag särskiljer sig Nu Skin® genom sin förmåga att visa att de har det allra bästa vad gäller både människor, produkter, kultur och affärsmöjligheter. Detta inom direktförsäljning såväl som branschen för hudvård och välbefinnande. Som ett av de främsta anti-aging-företaget sätter Nu Skin® standarden.