Per Nyqvist

Per Nyqvist

Per

Jag hoppas att jag, genom att dela min historia med er, kan inspirera flera till att ta del av den affärsmöjlighet Nu Skin erbjuder.

 

Ända sedan jag var liten grabb har jag drömt om att vara helt fri att leva det liv jag vill, på mina egna villkor. Jag visste inte hur jag skulle gå till väga men varje dag dagdrömde jag om att skapa den perfekta verksamheten för att nå mina mål. Jag har alltid haft en lust att bevisa för mig själv och andra att jag kunde åstadkomma något rejält. Känslan av att vara begränsad kvävde mig, framför allt när det handlade om pengar och frihet.

 

Sedan 11-årsåldern har jag fört dagbok och alltid skrivit att jag trott mig ämnad för något större.

 

Det som format mig, framför allt mentalt, är min karriär som simmare. Dessutom har jag varit kustjägare och där lärde jag mig att man kan göra mer än vad man tror om man bara vill och anstränger sig.

 

När jag först hörde talas om Nu Skin såg jag direkt att här fanns chansen jag drömt om. Jag såg en flexibel affärsmöjlighet där jag kunde behålla kontrollen och välja min egen framgång. Den traditionella biten kring affärer, såsom produkter och distribution, var redan färdig, så allt som återstod var upp till mig. Jag ville lyckas.

 

Jag ställde mig samma frågor som antagligen också du gör när du läser det här och undersöker möjligheterna med Nu Skin. "Är det värt det! Kan jag göra det?" Jag själv valde att börja redan under mina efterforskningar.

 

När jag deltog på mitt första kick-off såg jag hur toppledarna levde sina liv och insåg att de hade allt jag velat ha ända sedan jag var elva år. Så nog var det värt det! Jag insåg också att här fanns alla sorters människor representerade och om dom kunde göra det, kunde också jag!

 

Min önskan om en bättre tillvaro var större än all eventuell oro jag kunde haft. Där och då, i oktober 2011, beslöt jag mig för att detta skulle bli min karriär. För mig är tiden mellan LOI och Team Elite ren utbildning. Nu, efter att ha bedrivit rörelsen i 31 månader, har jag blivit Diamond Executive; jag arbetar dagligen med de allra bästa i en inernationell verksamhet.

 

Varje dag är fylld med nya framgångar på alla nivåer. Jag har en passiv inkomst. Den lille pojken inuti mig är stormförtjust och jag är tacksam för Nu Skin och möjligheten det givit mig.

 

Mitt personliga råd till dig som är ny får bli följande: Kör igång och tro på dig själv och så snart du bara kan, se till att delta på ett convention!

 

Se till att du vet ditt eget värde. Skriv ned dina drömmar, vad du vill ha ut av livet. Dröm stort varje dag! Bestäm dig för att att det bara finns en väg framåt och det är din framgång!

Divider