Claudia Sandra López Lozano

Claudia Sandra López Lozano

Claudia

Jag blåste ut ljuset på min första "nuskinska" födelsedag i Utah. Det var magiskt!

 

Min dotter Lenis födelse och den värsta ekonomiska krisen i Spaniens historia fick mig att stanna upp och tänka efter. Hade jag verkligen tillräckligt med tid över för min familj? Var jag redo att lägga min ekonomiska framtid i händerna på en ständigt fluktuerande finansmarknad? Svaret var "nej" respektive "det verkar så".

 

Som utbildad inom försäljning och marknadsföring samt en sann rebell, kände jag till den traditionella affärsmodellen (studera - ta examen - arbeta - bli befordrad - arbeta på samma företag till pensionen) och jag ville inte leva så. Det fungerade en tid men jag kände mig uttråkad. Jag var tvungen att finna en ny lösning.

 

Den kom av en tillfällighet. Jag introducerades till produkterna, köpte dem utan att tveka men jag var nyfiken. Det här märket kände jag inte till så det var dags att undersöka saken närmare. Jag lade fyra månader på att undersöka allt vad gällde företaget: produkterna, marknaden, konkurrenterna, branschen... ja, allt! Alltsammans verkade perfekt och jag blev så fascinerad av produkternas resultat att jag beslöt mig för att satsa på det här äventyret. Jag började på de stunder jag hade över mellan ordinarie jobb och skötseln av min lilla flicka (en baby vid den här tiden). Och se på mig nu!

 

Arkitekter, journalister, säljare, hälsoexperter, ingenjörer, apotekare, näringsspecialister, hemmafruar och deras män, advokater, tjänstemän... alla har de ett gemensamt: de är entreprenörer med visioner och de utgör mitt team. De är också sanna rebeller, liksom jag, som inte nöjer sig med det traditionella systemet. De har beslutat sig för att ta kontroll över sin ekonomi och sin tid. Tack vare dem kan jag idag dela med mig av min historia!

 

Teamet är det viktigaste samt att alltid komma ihåg varför du tagit dig an det här projektet. Man måste veta varför man gör det man gör. Jag har en partner som stöttar mig och tar hand om vår dotter när jag är borta. Jag avstår från tid med henne nu för att kunna vara mer med henne i framtiden.

 

Tack till alla crossed lines i Spanien som lärt mig allt! Tack till mina uplines, alla lika bra lärare. Tack till kontoret för deras eviga support. Tack till mina team för att de visar sådan styrka och kraft och för att de litar på mig.

 

Tack till Nu Skin för att ni finns.

 

Vi ses på nästa resa nu när jag blivit Emerald. Mitt nästa mål är att bli Nourish the Children Ambassador, något jag tror blir verkligt givande.

 

Divider