Sergi Moscardo

Sergi Moscardo

sergi-moscardo

För 44 år sedan, och enligt familjetraditionen, föddes jag "programmerad" att bli chef inom läkemedelsindustrin - och det är exakt vad jag blev. Mina ambitioner ledde mig upp i toppen inom mitt gebit. Jag lärde mig om mångfaldig marknadsföring, digital dito och diverse innovationer. Men ändå kände jag att jag inte bidrog till en bättre värld så jag blev entreprenör och startade upp några projekt. Men mina idéer tillhörde de där 95 procenten som försvann efter 5 år trots alla pengar och ansträngningar jag investerat i dem.

 

Två fantastiska 25-åringar introducerade Nu Skin i mitt liv. Efter att ha undersökt och läst på om möjligheten företaget erbjöd, beslöt jag mig för att ansluta mig. Efter ett halvår sa jag upp mig från mitt chefsjobb inom läkemedelsindustrin och fokuserade helt på Nu Skin och min verksamhet där.  

 

Nu, tillsammans med mina ledare, fokuserar vi på två huvudområden för att försäkra att alla är positionerade för att lyckas:

1.      Nu Skins affärsmodell - Man måste lära sig den och vara villig att utveckla de förmågor som hjälper en att förstå hur man skapar en bra organisation.

2.      Nu Skin - Produkterna, forskningen, marknaderna, hur det hela fungerar. Kort sagt, man ska kunna grunderna för vår affärsverksamhet.

 

Dessutom jobbar jag och mitt team konstant med personlig utveckling; vi lär och delar med oss av insikterna från Dale Carnegie, Napoleon Hill, Harv Eker, Eric Worre, Jim Rohn och Tony Robbins m.fl.

 

Framför allt var det upptäckten att jag har förmågan att förändra livet för människor och samtidigt tjäna pengar som förändrade allt för mig. När man blir medveten om detta, när det blir kristallklart för en, kan man fokusera på att hjälpa så många som möjligt.

Jag har nu byggt upp min verksamhet med Nu Skin i ett och ett halvt år. Men det jag vill betona är att jag för första gången i mitt liv insett att framgång inte bara beror på mig själv. Jag kan bara lyckas om jag samtidigt hjälper andra att göra detsamma.

 

Jag tror också att min framgång grundats på att jag klargjort mina drömmar för mig själv, likaså min framtid och mina mål. Det i sin tur har lagt grunden för en plan baserat på ordet: AGERA. Skjut inte upp saker, agera idag och finn alltid något du kan förbättra!

 

Divider