Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

 

Jag är ingenjör och har en examen i tillverkningsteknik. I mer än 30 år har jag jobbat inom restaurangbranschen, varav 15 år med överordnat ansvar. Jag hade ett bra äktenskap, en älskad dotter, min gymnastik och mina hobbies men längtade ändå efter mer...

 

1994 hörde jag först talas om multi-level marketing (MLM) för första gången. Min vikt och hälsoproblem ledde mig in på mitt första MLM-projekt i Ryssland. Strax därefter, efter hyfsade resultat, började jag bygga en verksamhet i min hemstad Magadan. Den här typen av verksamhet kändes ovan för mig. Men på kort tid nådde jag framgång tack vare hårt arbete och hängivenhet, men jag möttes också av ännu en utmaning. Jag noterade alltfler ålderstecken hos mig själv och min hälsa vacklade också alltmer. Situationen kändes hopplös...

 

En vän till familjen som är läkare kontaktade mig en dag för att önska mig glad påsk. Under vårt samtal klagade jag över min hälsa och han föreslog att jag skulle prova produkterna från ett amerikanskt företag som just hamnat på den ryska marknaden. Efter en stunds betänketid anmälde jag mig via telefonen och började studera informationen som fanns. Då jag var processtekniker var det viktigt för mig att veta tillverkningsmetoden för att helt kunna greppa produkten. Vid den tiden hade jag inga pengar så jag köpte mitt första produktpaket genom att gå till pantbanken med mina smycken. Resultatet från de nya produkterna var häpnadsväckande och jag insåg att jag inte kunde missa det här tillfället.

 

Jag tog min executivetitel efter en månad med Nu Skin. Mitt mål var att bli proffs inom branschen och skaffa privata entreprenörer och lära upp dem. Jag använde mig av mina tidigare erfarenheter av utländska marknader för att lära mig mer och förbättra mina kunskaper. Jag rekryterade klienter direkt från gatan genom att erbjuda dem kurser i personvård. Jag upprättade särskilda mappar för varje klient, med en portfolio som visade "före" och "efter" och jag följer upp dem än idag. Hemligheten bakom mina framgångar ligger i hur jag närmar mig varje individ.

 

Efter att ha arbetat med Nu Skin i flera år blev jag inte bara framgångsrik som ledare men också en förebild för produkterna. Mina resultat fortsätter att förvåna och engagera andra.  Min dröm är att alla ska kunna bli vackra med Nu Skin och kunna visa fram sina bästa sidor.

 

 

 

Divider