Carina Lowies Vorster

Carina och Lowies Vorster

carina-lowies-vorster

Tidigare försökte Lowies och jag oss båda på olika branscher, jobbade för olika personer, drev franchising m.m. För 7 år sedan öppnade vi eget inom hälsobranschen.  Även om vi till viss del lyckades bra slet vi båda hårt för att få det att gå ihop. Ändå blev det inte mycket vinst i slutänden.

 

Under de här åren då vi försökte hålla oss flytande missade jag många stunder med min 18-åriga dotter som jag aldrig får tillbaka. Det var nära att jag även förlorade min bästa vän och make likaså.  Vi insåg att vi behövde göra rejäla förändringar i våra liv.

 

I februari 2015 bjöd en god vän in mig och min dotter och man till ett Nu Start-möte.  Vi blev väldigt imponerade.  Vi hade ingen aning om att Nu Skin var så omfattande.  Och vi kunde se vilka framgångar min vän hade haft sedan starten hos Nu Skin. 

 

Min dotter insisterade att vi skulle ta oss till nästa affärsmöte. Tack vare henne fick jag en chans jag inte ville missa.  Vi drog igång direkt.  Mars 2015 blev vår första månad med Nu Skin.  Vi drivs väldigt av att ha mål att sträva mot. Så vi satte upp som mål att klara av 2016 EMEA Success Trip i Miami och det gjorde vi också!  Vilken otrolig erfarenhet det blev!

 

Det var ingen lätt match att bli Ruby. Det var många tankar som for genom huvudet och argument för att ge upp alltsammans.  Men vi missade aldrig ett möte hos Nu Skin, heller aldrig en träning. Det hela höll oss igång och det är också något vi lär ut till vårt team.  Själva var vi inte så bra på detta i början men vi började sätta upp dagliga delmål. Nu MÅSTE vi visa produkterna och tala med minst två personer om dagen. Då kan vi också realisera våra mål.

 

Hittills har Nu Skin varit en fantastisk upplevelse för oss som förändrat våra liv på ett bra sätt. Inte bara för oss utan för andra i teamet. I april 2016 slutade vi byta vår tid mot pengar. Idag har vi bara översikt över två hälsokliniker och satsar istället fullt ut på Nu Skin. Jag själv får kvalitetstid med min make och min dotter som även de jobbar med verksamheten numera.  Tack Nu Skin!

 

Divider