Catherine Bedejus

Catherine Bedejus

catherine-bedejus

Jag heter Catherine Bedejus, jag är 59 år och har 3 barn.

 

Jag jobbar som kosmetolog och har alltid varit intresserad av hälsa och välbefinnande. Men framför allt har jag alltid haft en stor passion för den vetenskapliga sidan av mitt jobb.

 

Jag insåg snabbt att jag ville bli oberoende, att få friheten att själv styra över mitt liv och min tillvaro.

 

Efter att ha jobbat 23 år för ett kosmetik- och näringslaboratorium kände jag att det var dags för en förändring. Jag ville komma vidare och hitta innovativa produkter och koncept. Nu Skin uppfyllde alla mina förväntningar. I ageLOC fann jag den vetenskapliga aspekten jag letade efter, liksom framsteg inom forskningen, ekonomisk tillväxt och gemytlighet i företaget.

 

Allt föll på plats. Jag behövde synliga bevis och fick dessa när jag såg resultatet i hyn hos Mireille Neviere, någon jag kände väl. Det var då jag började tro på Nu Skin. (Mireille innehade titeln Diamond och kunde hon så kunde väl jag!)

 

Jag började jobba med detsamma. Min tro och övertygelse hjälpte mig att finna kunder som litade på mig. Jag byggde direkt upp en cirkelgrupp för att ha en fast bas att stå på.

 

Jag maximerade snabbt mina provisioner och det var viktigt för mig att ge rätt slags support och träning till mina kunder. Det är också därför så många av dem är lojala och resultaten har nästan kommit av sig själv. Det i sin tur har också gett mig tid att utveckla mitt nätverk av distributörer.

Nätverket har jag byggt upp på förtroende, professionalism, glädje och generositet; allt för att folk ska vilja följa mig.

 

Så tog jag titeln som Emerald executive. Jag älskade känslan av avancemang, att allt nu var möjligt. Det gav mig energi som jag sen kunde dela med mig av till mina medarbetare.

 

Jag gick alltid på alla träningar och möten då det ju alltid finns något nytt man kan lära sig. Nu Skin vet dessutom hur man håller intresset vid liv.

Olyckligtvis diagnosticerades jag med ALS, en obotlig sjukdom, som dag efter dag bryter ned neuronerna som styr mitt nervsystem.

 

Därför är jag idag, efter bara 3 år, helt förlamad och sitter i en elektrisk rullstol.

 

Jag har tappat det mesta av min tal- och rörelseförmåga. Nu har jag 100 % hjälp men jag slutar aldrig med Nu Skin. Jag vill inte ge upp, jag vill fortsätta fungera för mitt team och mina kunder. Fortfarande, även fast jag inte kan göra lika mycket som de andra, så har jag siktet inställt på att vinna och inte ge upp.

 

Jag finner andra lösningar för att utvecklas tack vare min tåga. Jag är en fighter och kommar att fortsätta vara en fighter, för det innebär för mig att hålla mig vid liv!

Jag vill vara där det händer något, där saker och ting utvecklas... oavsett vad som sker har jag alltid varit sann mot mig själv.

 

Idag har jag fortfarande stora volymer såväl som ett starkt team som fortsätter att växa (upp till 5 Rubies i min genealogi) och står på egna ben. Jag får en otrolig support tillbaka från dem och mina kunder.

 

Jag vet också att jag kan lita på mina ledare. Därför är det så viktigt att knyta an till stabila entreprenörer med visioner, människor som har förmågan att ifrågasätta sig själva.

 

Min styrka finner jag i utvecklingen och mitt teams framgångar. I mitt huvud är jag inte sjuk!

 

Det är frustrerande att inte kunna jobba som ni andra gör. Sjukdomen dränerar mig fullkomligt och det är knappt jag härdar ut; så snälla ni, ta chansen ni som har friheten vad gäller entreprenörskap. Klaga inte över småsaker; lägg energin på det goda i livet.

 

Tack Nu Skin som stöttat mig och som tagit hänsyn till mitt tillstånd. Det ni visat prov på är något sällsynt hos företag idag.

 

Jag försöker hålla lågan inom mig brinnande för att kunna ge styrka åt dem jag älskar.

 

Tack allesammans!

Divider