Ingeborg Seielstad

Ingeborg Seielstad

Ingeborg-Seielstad

Ingeborg drömde alltid om att själv få bestämma över sin tid. Som arvingar till en stor gård i Gausdal hade Ingeborg och hennes syskon en underbar barndom, omgivna av många människor och stora öppna vidder. Allt var precis som hon ville ha det, bortsett från det faktum att om hon tagit över gården hade hon behövt jobba hela tiden. Det hade inte blivit tid över för vänner och familj, ingen tid att resa ut och upptäcka världen.  Efter att hon introducerats till Nu Skin kände hon det som om sista pusselbiten föll på plats. Hon kände genast att det här var något hon ville göra.

 

Ingeborgs största motivation var att kunna tjäna så mycket att hon kunde ta med familjen på resor, vart som helst och när som helst. Dessutom ville hon kunna göra något gott för andra människor. Hon ville göra vardagen lite bättre för andra, både lokalt och internationellt. Hennes lokala fokus riktas idag främst mot ensamma. Ingeborg vill ha tid för dem och kunna bidra med något. Med Nu Skin har hon nu insett att det faktiskt går att göra en insats. Med både hudvård och kosttillskott kan hon förändra människors livskvalitet och detta motiverar henne idag.


"Men som med alla verksamheter finns där utmaningar; folk som tvivlar på produkterna, företaget, kompensationsplanen men kanske mest sig själva.  Redan från dag 1 måste man inse att man inte får låta någon annan stå i ens väg om man verkligen vill lyckas i branschen. Ingen utom du själv kan avgöra om du ska lyckas eller inte. Leta upp andra som är lika motiverade som du; ditt jobb är inte att motivera andra att lyckas. De ska redan ha en stark önskan inom sig själva!"

Ingeborg ger sig ut och talar med folk och knyter kontakter för att få sin rörelse att växa. "Det är viktigt att man är öppen och välkomnande, man måste intressera sig för andra och ställa frågor, följa upp via telefonen och personliga möten. Men om du har en större grupp som bor längre bort kan det naturligtvis bli en utmaning, både för jobbet och familjen. Men mycket kan ju göras via Skype eller telefon idag - det viktiga är att hålla kontakten med gruppen en eller två gånger i veckan och se till att detta speglas."

 

Vad gällde målen kände Ingeborg att de måste vara mätbara och uppnåeliga. "Man måste ha ett tremånaders mål, ett halvårsmål, ett ettårsmål, treårsmål och så ett femårsmål. Målen ska vara precisa och utmanande. De ska skrivas ned och sedan läsas varje dag - på så sätt påminner man sig själv om varför man gör det man gör. Då vet man varför man måste besvara telefonsamtalen, ge sig iväg om kvällarna, göra den där extrainsatsen. Naturligtvis kan det vara skönt att ligga på sofflocket hela dagen, men gör man det ständigt förändras livet aldrig."

 

"Livet med Nu Skin ger dig chansen till en fantastisk resa, en resa som bjuder både personlig utveckling och chansen att möta nya och spännande människor och få vänner i flera länder. På så sätt är livet väldigt spännande - om man bara accepterar utmaningarna som dyker upp."

Divider