Är du kvar?

FORTSÄTT

Natalie Amy Williams

Natalie Amy Williams

Natalie_Amy_Williams

Med en examen i Creative Brand Communications hade jag kunnat välja en karriär inom konst, grafisk design eller marknadsföring, men jag hade aldrig trott att jag skulle bygga upp en egen verksamhet inom direktförsäljning eller nätverksmarknadsföring.  När jag var klar med min examen tog jag ett sabbatsår för att resa och besökte Hongkong, Nya Zeeland och &Thailand.  Därefter fick jag ett jobb som Account Manager. Även om jag inte var tvungen att sitta på kontoret hela tiden avskydde jag livet på kontor och sa upp mig i februari 2017. Det var ungefär nu som jag fick möjligheterna med Nu Skin presenterade för mig. Jag reste till Indien och Himalaya under ett par månader och min första reaktion var den standardreaktion som jag tror att vi alla hade, så jag ignorerade min upline under ett par månader innan jag var tvungen att återvända till Sydafrika i juli och gjorde en lista på mina möjligheter, en av dem var att ta kontakt med min upline angående den här möjligheten.

 

Jag återvände till Sydafrika, köpte min Nu Beauty Box och har aldrig ångrat mig. Mitt team började växa och jag fick snart status som Executive Brand Partner. När jag väl uppnått den här nivån på min verksamhet kände jag att allt handlade om starkt ledarskap och duplicering, att gå före med gott exempel och vara osjälvisk. Om man föregår med gott exempel, är noga med sitt team, ser till att de vet att man har deras bästa i åtanke och fokuserar på sin downline och deras mål och inte bara på sin frontline, då kommer alla att lyckas och man får en sund och kontinuerligt växande organisation.

 

Jag vill understryka hur viktigt det är att verkligen förstå vad det är man duplicerar nedåt och även se till att man hela tiden lär sig nya saker och tar initiativ till att titta på utbildningsvideor. Ditt team kommer i slutänden att göra precis som du, eftersom det är det exempel du föregår med, så genom att fokusera på att vara den bästa chef du kan vara kommer det att ge resultat nedåt. Tänk dig att fel saker dupliceras nedåt och hur snabbt det kan spridas? Rätt duplicering är förmodligen den viktigaste delen i den här verksamheten.  Inte bara från en Executive Brand Partner och uppåt utan från en Brand Representative och uppåt. Jag känner att när man väl nått Brand Representative förändras rollen och min absoluta favoritgrej är att vara förberedd och organiserad. Jag tror att det är superviktigt att börja lära nya Brand Representatives och uppåt att vara bra chefer, för till syvende och sist kommer din verksamhet att blomstra om du är en bra chef och du ser till att det beteendet dupliceras nedåt.  Det är också viktigt att inte bara jobba online.  Du kan inte förvänta dig att få en växande verksamhet om du inte investerar tid i ditt team genom att bygga relationer och hjälpa dem att lyckas.

 

Jag tror att det tankesättet alltid kommer att spela en stor roll i allt man gör i livet men i Nu Skin-verksamheten är det alltid viktigt att ha en positiv syn och tankesätt, särskilt som man leder andra och negativitet sprids med vindens hastighet.  Jag tror att ingen framgångsfaktor är viktigare än den nästa, eftersom de alla har en roll att spela under resans gång.  De tre viktigaste för mig är att sätta upp mål, motivation & handling. Det är så viktigt att hålla motivationen uppe – ett mål är ingenting om det inte backas upp med en väl genomtänkt handlingsplan och en tro på att man kan uppnå det.  Den utmanande delen är att hålla sig motiverad när man inte hela tiden är omringad av sitt team, vilket är anledningen till att jag tror att det är så viktigt att inte bara jobba online.

 

Jag tror att nyckeln till mina framgångar kommer från hårt arbete och uppoffringar.  Ibland är det nödvändigt att jobba sent och offra helgen för att hålla i event för att komma närmare ens mål. Självklart har inte alla den här arbetsmoralen, men den kommer att synas i din framgångssaga.

 

”Det finns inga gränser för vad du kan uppnå, förutom de begränsningar som du själv sätter upp i dina tankar” – Brian Tracy