Är du kvar?

FORTSÄTT

Bianca Reicher

Bianca Reicher

Bianca Reicher

Efter att ha fött två härliga ungar var min kropp inte längre densamma. Medan jag höll utkik efter något som skulle funka för mig mötte jag Kathrin och Michael Glauninger på deras gym 2015. Då blev jag också introducerad till Nu Skins fina tekniker för första gången.

 

Endast två månader senare insåg jag att jag inte ville hålla så fina produkter för mig själv utan började visa dem för andra. Stefanie Michl Kogler stöttade mig under tiden och jag deltog regelbundet i träningar där hon och hennes man Thomas Kogler gav mig en förståelse för produkterna. Det viktigaste för mig är inte att sälja produkter utan att erbjuda andra människor hela lösningar - och det är exakt vad jag kände att Stefanie och Thomas erbjöd mig.

Tack vare regelbundet arbete med kunder och min kärlek till produkterna har Nu Skin blivit min huvudsakliga inkomstkälla. De flexibla arbetstiderna ger mig lyxen att kunna tillbringa massor av tid med barnen. Det är för mig det största beviset på framgång.

 

Bit för bit har omtanke om kunden också resulterat i ett team av fina personer som jag älskar att hjälpa på traven. Vänskap har utvecklats och jag träffar hela tiden människor som inspirerar mig.  Många av dem har uppnått mycket. Vad jag verkligen uppskattar är det faktum att oavsett vilka vi är, varifrån vi kommer och har med oss i bagaget - så är vi alla jämbördiga. Företaget lärde mig att även en hårfrisörska från landsorten kan bli framgångsrik. Man måste bara tro på sig själv, ha mål och naturligtvis jobba för att uppnå dem!

 

Det har inte alltid varit lätt. Jag har haft mina med- och motgångar men det är framför allt motgångarna som fått mig att växa och bli den jag är idag. Det är motgångarna som förändrar dig och gör dig starkare. Jag är glad att jag gick denna väg och jag kommer fortsätta att försöka uppfylla mina drömmar, steg för steg, och ta alla chanser som företaget erbjuder mig.  Jag är stolt och glad över att vara en del av detta.