Är du kvar?

FORTSÄTT

Andrea Lucacci

Andrea Lucacci

file

Det var i oktober 2016 jag såg något på Facebook om Nu Skin som väckte min nyfikenhet. Först och främst på grund av mina hudproblem men också av affärsmässiga orsaker. Jag hade haft flera jobb de senaste 15 åren men inget som jag gillade. Det kändes aldrig helt rätt eller bra och det fick mig att undra vad meningen med just mitt liv var.

 

I december 2016 beslöt jag mig för att börja jobba deltid med produkterna samtidigt som jag fortsatte mitt assistentjobb och också tog hand om mina två barn. Nu ville jag börja få ordning på mitt liv.

 

Efter mindre än ett år kunde jag säga upp mitt vanliga jobb och äntligen bestämma över min egen tid. Jag uppskattade verkligen all fin support jag fick från mina sponsorer Kathrin och Michael Glauninger. Nu kunde jag vara med barnen utan att behöva ordna barnpassning när jag arbetade. För första gången var jag inte bara nöjd med mig själv, det var också fint att se vad jag kunde göra som mor till två barn.

 

I mars 2018 kunde min man gå ned i arbetstid. Vi har uppfyllt vår dröm! Äntligen har vi tid för familjen och för varandra. 

 

Nu när jag ser tillbaka är det otroligt hur mycket jag uppnått på så kort tid. Med den här affärsmöjligheten får du betalt för vad du presterar. Det är kanonbra! Du har allt inom räckhåll; gör det bara så får du också betalt därefter. Hittar du något liknande nån annanstans? Jag skulle inte tro det.

Jag har mött så många fina människor och fått underbara vänner. Tillvaron är skönare än jag nånsin kunnat drömma om.

 

Jag skickar mina hälsningar och välgångsönskningar till alla ni som är villiga att följa era drömmar. Sätt igång direkt och ni kommer att märka att allt är möjligt. Tack Nu Skin för möjligheten jag fick. Jag älskar det här!