Success Trip

success-trip-banner-2

Vi på Nu Skin firar våra brand affiliates framgångar på flera sätt. En av de mest uppskattade hyllningarna är EMEA Success Trip.Våra brand affiliate jobbar hårt för att sälja våra produkter och vår affärsmöjlighet så vi vill visa vår uppskattning på bästa möjliga sätt.

 

Detta gör vi genom att låta våra kvalificeranden resa på en EMEA Success Trip varje år till olika destinationer runt om i världen. Vi reser till spännande, roliga och exotiska platser. Nedan kan du se våra tidigare och kommande resor. Bilderna och filmerna kommer att få dig att drömma dig bort och vilja resa iväg tillsammans med oss.

Would you like to join us on the next trip? Contact us, if you want to know how.

September 2018 – Obonjan, Kroatien: Nu Skins egen paradisö

the-island-logo

 

Nu Skins exklusivt privata ö, Obonjan, blev det perfekta resmålet för våra hårt arbetande brand affiliate i september 2018. Fantastisk natur och läcker utsikt över Adriatiska havet väntade dem! En nypa holistisk yoga tillsammans med några delar vattensporter och verklig glamping kryddad med lite business var receptet för denna Success Trip. Hoppas ni hade kul.

APRIL 2018 – UTAH, USA: Tillbaka dit där allting började

utah_logo_success_trip

 

Namnet "Utah" härstammar från  Ute-stammen, en amerikansk ursprungsbefolkning, vars namn betyder ungefär "bergsmänniskor". Föreställ dig ett landskap lika vilt och vackert som en westernfilm. Men istället för cowboys och ruffiga kåkar väntade ett lyxigt 5-stjärnigt hotell med skidmöjligheter i hjärtat av Klippiga bergen. Inte så illa, va? Men där fanns även något mer. För vad som verkligen gör det här området speciellt för oss är ju att Nu Skin Enterprises såg dagens ljus där, närmare bestämt i Provo 1984. Och i april 2018 fick våra deltagare uppleva allt det här under sin Success Trip dit.

April 2018 –UTAH, USA: NU SKIN’S BACKYARD

utah_logo_success_trip

 

In April, 2018 we are heading to the beautiful state of Utah. This American state is packed with breathtaking beauty everywhere and it has many memorising natural wonders. An extra bonus is that Utah is where Nu Skin was born. We will be staying at one of the top ski resorts in the country, who is going to join us?

 

SEPTEMBER 2017 – PUGLIA, ITALY: A SECRET HIDDEN GEM IN SOUTHERN ITALY

puglia

Puglia, även känt som Apulien, är den del av Italiens stövel som formar en "klack" i söder. Den har den längsta kuststräckan bland alla Italiens regioner och den är fortfarande ofördärvad av turism. Vi ser verkligen fram emot denna resa! Vackra små städer i vitt och guld, unik arkitektur samt långa härliga sandstränder. Kvalificera dig till EMEA Success Trip i september 2017 och se med egna ögon vad den här pärlan har att erbjuda just dig!

2017 – Kapstaden, Sydafrika: En vital plats av stor skönhet och mångfald

cape-town-success-trip-2017

 

Kapstaden, Sydafrikas äldsta stad, är känd för sina pittoreska platser; vackra stränder, exotiska landskap och sin rika historia. I mars 2017 tog vi dit våra brand affiliate för att uppleva allt. Vi besökte fantastiska ställen i Kapstaden; Taffelberget, vingårdar, Kapudden och mycket mer. Vi fick dela ännu en otrolig och unik upplevelse med våra brand affiliates. 

2016 – Miami, USA: Med grepp om värmen

MIAMI_v5-01

 

 

2016 åkte vi till Miami, en av världens mest spännande platser! Vi mötte vita sandstränder, kristallklart vatten och riktigt varm sol. Vi välkomnade våra kvalificerade till  {ut1}Loews Hotels & Resorts; ett underbart hotell i hjärtat av art deco-kvarteren i trendiga South Beach. Det visade sig bli ännu en oförglömlig resa.

2015 – Marrakech, Marocko: där kontrasterna blandas till en spännande och härlig kultur

 

 

"Fantastiskt, något man bara upplever en gång i livet..." är bara några av omdömena som brand affiliate gav efter 2015 EMEA Success Trip till Marrakech. Deltagarna fick bo på femstjärniga Royal Pam Marrakech Hotel vid foten av Atlasbergen, omgivna av stilla lugn och skönhet. Det bjöds på många roliga aktiviteter såsom kamelridning och besök till den berömda medinan i Marrakech m.m. Förstklassiga middagar serverades under hela resan. Alla deltagarna fick chansen att fira sina framgångar samtidigt som de blev omhändertagna på bästa sätt. Se själv på bilderna till höger.

2014 – Algarve, Portugal: Europas dolda pärla

 

I juni 2014 reste vi med våra brand affiliates till härliga, soldränkta Algarvekusten i Portugal. Detta var den allra första EMEA Success Trip och det hela blev mycket lyckat. Brand affiliates fick chansen till avkoppling på sandstranden, dinera ombord på kryssningen, knyta kontakter och ha kul tillsammans. Se några av höjdpunkterna från resan här ovan. Det kommer säkert att ge dig mersmak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta en titt på höjdpunkterna från Miami

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGNA BERÄTTELSER

TESTIMONIALS
TESTIMONIALS

Deltagare på Success Trip

(2015 Morocco)

En upplevelse utöver det vanliga; lyx in i minsta detalj, entusiasm på alla håll och kanter, oförglömliga upplevelser och människor som förenas i gemensamma intressen där drömmar infrias och banden stärks. Jag kan inte vara annat än tacksam mot Nu Skin och alla deltagarna för att de gjorde mig så lycklig.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas och Stefi Kogler – Österrike

(2014 Portugal)

Det blev en oförglömlig Success Trip! Inte bara pga den femstjärniga lyxen och allt det roliga vi hade utan även pga de vänskapsband som uppstod. Resan hade allt - från skoj och äventyr till kulinariska upplevelser! Det fanns en massa saker man kan göra tillsammans. Det skönaste under resan var möjligheten att kunna fira framgångarna tillsammans.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.