Är du kvar?

FORTSÄTT

Verena Huber

Verena Huber

När jag först kom i kontakt med Nu Skin för tre år sedan trodde jag väl aldrig att hela mitt liv skulle förändras. Vid den här tiden var jag gravid med mitt tredje barn.

 

Jag var redan klar över att jag ville ha en extra inkomstkälla inom näringsbranschen och jag pluggade redan för att bli näringscoach. Så hamnade jag i dialog med min nuvarande upline.  Jag var intresserad av Pharmanex BioPhotonic Scanner och ville använda mig av den i mitt arbete.

 

När jag väntade Liam började jag träna vid Beauty and Lifestyle Academy.  

 

De sista två åren har jag byggt upp min verksamhet och skapat ett märke inom branschen för skönhet och sundhet. Idag kan jag nöjt konstatera att vi rönt framgångar.  Med bra produkter och team work har vi tilltalat många människor. Det team jag omger mig med är fantastiska och många av dem är på väg att bli framgångsrika. Jag gillar verkligen att jobba med dem och ge dem mitt stöd.

 

Det är här jag får utlopp för min passion. Så småningom beslöt jag mig för att satsa helhjärtat på det jag verkligen älskade;  hjälpa andra att nå sina mål, oavsett om de är kunder eller samarbetspartners.

 

Numera är det jag själv som avgör om jag ska vara liten eller stor.  

 

Jag har redan, tack vare stödet från min make och mina äldre barn Laura och Leon, lyckats rätt bra. Den största utmaningen när man vill lyckas, som jag ser det, är att finna balansen mellan yrkesliv och familjeliv. Flexibiliteten i den här verksamheten gör det möjligt för mig att själv bestämma vilka timmar jag arbetar. Tack vare min idoghet närmar jag mig nu målet att bli Blue Diamond.

 

Jag är glad för det fina stödet från mina uplines, Stefanie och Thomas Kogler, som visat vägen och alltid finns där för mig när jag behöver dem. Jag är naturligtvis också glad för stödet från Nu Skin Support Team; fina Naiema, min account manager, samt alla övriga som ser till att allt fungerar som det ska. 

 

Tack Nu Skin som givit mig den här chansen. Nu ser jag fram emot min första Success Trip till italienska Puglia i september 2017, och allt som följer därefter.