Krisztina Hegedűs

Hegedűs_Krisztina

Min berättelse börjar för 15 år sedan när min mentor introducerade mig till Nu Skins produkter. Det blev kärlek vid första ögonkastet! När jag sedan fick information om verksamheten, företaget, forskningen och tekniken bakom alltsammans samt insåg företagets vision, beslöt jag mig för att ägna mig fullt ut åt Nu Skin.

 

Chansen jag tog kom att ändra mitt liv totalt. Nu kan jag utveckla en internationell rörelse, jobba hemifrån och dra nytta av inte bara en stabil finansiell verksamhet men också njuta en frihet som är få förunnat. Nu kan jag erbjuda mina barn och min familj det bästa.

 

Den största förändringen har dock ägt rum inom mig själv. Jag har totalt ändrat attityd och blivit en betydligt öppnare och mer positiv människa. Jag har lärt mig att lita på mig själv i större utsträckning. Och så har jag lärt mig vad som kanske är viktigast i livet: att allt som först verkar omöjligt kan bli möjligt det ögonblick man tror på sig själv och börjar ett dagligt arbete med att ta sig dit man vill. Det finns inga begränsningar!

 

Jag har träffat underbara människor under resans gång som jag lärt mig mycket av. Båda mina mentorer och mitt team får mig alltid att känna mig som en del av en stor familj. Dessa människor motiverar och inspirerar mig varje dag.

 

Jag har bevittnat verkliga framgångar inom min organisation och det motiverar mig att fortsätta. Den här affärsmöjligheten har ändrat så mångas tillvaro och jag känner tacksamhet varje dag att jag själv får se några av dessa framgångssagor ta form.

 

Mitt mål är att bli Blue Diamond så snart som möjligt men jag lär inte stanna där. Jag vill ge andra, framför allt i Rumänien, samma chans som jag själv fick att förändra tillvaron till det bättre. Jag vill också bli en "force for good", göra en verklig insats i livet!