Är du kvar?

FORTSÄTT

Jochen Hünert

Jochen Hünert

Jochen Hünert

Sedan jag drog igång min verksamhet med Nu Skin har livet förändrats enormt. Mitt äktenskap är nu ett minne blott. Jag är väldigt tacksam att jag idag är en bättre far till mina barn och jag har nyligen fått en ny livskamrat också. Det känns fint! Men den största förändringen är nog hur jag ser på och värderar varje situation i allmänhet. Jag blir inte arg över småsaker längre. Numera frågar jag mig själv vad problemet är och hur jag bäst kan lösa det.

 

Kunde jag vrida klockan tillbaka skulle jag ha startat med nätverksmarknaden långt tidigare.

 

Jag har utvecklats så mycket sedan jag drog igång det här. Jag är modigare och jag mer kul med allt jag tar mig för numera. Jag har t.o.m. tagit över rollen som förebild! Tidigare hade jag hållit mig i bakgrunden för att undvika att begå misstag. Men att göra fel är bra under förutsättning att jag lär mig något. På så sätt kan jag förbättra mig. Och för att vara ärlig - 95 % av misstagen jag gjort har aldrig uppmärksammats av någon.

 

Den här verksamheten har lärt mig att jag är kapabel till så mycket mer och att jag kan nå mina mål.

Även om resan skulle bli lång så ser jag fram emot den.

 

Jag vill berätta för människor i andra länder hur Nu Skin kan hjälpa dem på traven att uppnå sina mål och drömmar. En dag ska jag ta titeln som Team Elite och fira mina framgångar med mitt team och Nu Skin.