Är du kvar?

FORTSÄTT

Jacqueline van der Spuy

Jacqueline van der Spuy

jacqueline-van-der-spuy

Efter att kämpat med en sällsynt form av bröstcancer under större delen av 2015, försökte jag finna ett jobb. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte redo att kliva in i företagsvärlden igen.  Men direktföräljningen fann mig!  Vid den här tiden var jag orolig för ekonomin och bad verkligen om att jag skulle finna något.  Jag visste bara inte vad.  Allt jag visste var bara att jag inte kunde gå tillbaka till ett kontorsjobb mellan 9 - 5.  Det var då jag fick höra talas om en möjlighet inom direktförsäljning.  Det stämde in på allt jag letade efter.  Under större delen av mitt arbetsliv har jag alltid haft en ledarställning, från tillverkning till serviceyrken.

 

Min resa med Nu Skin startade i april 2016 och nu bedriver jag min Nu Skin-verksamhet på heltid.  När man får en sån här bra chans så tar man den!  Lär dig knepen under tiden du jobbar och gör din hemläxa, så att du är säker på att du väljer rätt företag och en bransch som är rätt för just dig.  Du bör inte ha några tvivel eller obesvarade frågor.

 

Själv blir jag dagligen inspirerad och motiverad av andra människor.  Så se till att omge dig med positiva och optimistiska personer.  Det som driver mig framåt är mina egna mål och drömmar.  Jag hittar inspiration i det lilla; ett citat eller en bra bok, men jag tror verkligen att inspiration och drivkraft kommer inifrån. Det gäller att veta VARFÖR man gör det man gör!  Detta varför bör komma så djupt inifrån dig själv att det också lyser upp de mörka dagarna som rymmer motgångar.

 

"Om dina drömmar inte skrämmer dig är de inte stora nog." - Ellen Johnson Sirleaf