Är du kvar?

FORTSÄTT

Asthik Arutyunyan

Asthik Arutyunyan

Hazel Calvert

Under universitetsåren och efter min examen var jag anställd på ett byggnadsföretag. Min lön steg tre gånger under de fem år jag jobbade där medan ägaren under samma tid blev miljonär. Jag insåg att man kan tjäna en hel del på att vara egen företagare.

 

Strax därefter beslöt jag mig för att starta eget och blev grossist inom byggmaterial. Jag hade massor med jobb men i princip ingen ledig tid, jag var helt absorberad av arbetet. Allt löpte fint fram till finanskrisen 2008. Min verksamhet drabbades hårt och den enda frågan jag hade i huvudet var hur jag skulle gå vidare, få stabilitet i tillvaron, kunna växa, ta tillvara tiden för mig själv och familjen.

 

Ett år innan Nu Skin blev min mor aktiv kund hos samma företag och gillade tekniken bakom anti-ageing-sortimentet. När jag såg hennes fina resultat började jag använda ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System och de övriga teknikerna som erbjöds.

 

Ett år senare föreslog kvinnan som presenterat Nu Skins produkter till min mor att jag skulle överväga Nu Skin som affärsmöjlighet då det var en verksamhet som växte snabbt inom ungdom och hälsa. Jag bjöds in till ett möte med en framgångsrik affärsman som jobbat med Nu Skin i många år och byggt upp en rörelse som fortfarande, efter flera år, ger avkastning. Jag lärde mig att en bra verksamhet är en verksamhet som jobbar för dig i framtiden.

 

Jag gav mig själv ett halvår på prov och efter sex månader kunde jag stänga ned min grossistverksamhet och istället satsa helt på Nu Skin. Nu har det gått sju år och jag är glad att jag vågade ta det där steget då.

 

Vad har jag idag?

En växande rörelse inom den snabbast växande branschen.

Fina vänner och affärskompanjoner.

Kunder över hela Ryssland och utomlands som använder Nu Skins teknologi.

Och viktigast av allt: jag har mer tid att tillbringa med familjen och tid att resa.