Är du kvar?

FORTSÄTT

Andrea & Andrew Kovacs

Andrea Kovacs och Andras Turi

Andrea-Kovacs-Andrew-Kovacs

Vår berättelse tar sin början i London.
 
Jag, Andrea, jobbade som event manager på ett londonhotell. Vid sidan om drev jag även eget företag och motionerade dagligen. Hälsa och sport har alltid spelat en viktig roll i mitt liv. I 17 år spelade jag basket och senare blev jag långdistanslöpare. Jag organiserade ett Nu Skin-evenemang på ett hotell när jag mötte Ric Norell. Jag avvisade hans affärsmöjlighet ett flertal gånger pga tidsbrist men han var envis. När han slutligen lyckades visa mig vad Nu Skins affärsmöjlighet innebar, insåg jag att det här skulle ge mig den tid som jag saknade. Med den här typen av arbete skulle jag äntligen få min frihet.
 
Andrew arbetade tidigare som låssmed hos en bilservicefirma i Budapest. En dag dök en kund upp med en ny bil att serva med orden: "det får ta den tid det tar och kosta vad det kostar". Det här blev ett av de mest inspirerande ögonblicken i Andrews liv. Han suktade efter att kunna ha samma sorts frihet och det var så han fann MLM, Multi-Level Marketing. Först arbetade han inom finansiell MLM och sedermera flyttade han till London för att lära sig engelska och utvidga verksamheten internationellt. I London mötte han Ric Norell som i sin tur presenterade honom för mig och från den stunden fortsatte vi att jobba med vår Nu Skin-verksamhet tillsammans.
 
Många väljer den lättaste, enklaste vägen i livet.   De tror att framgångsrika människor har någon slags hemlighet eller bara råkat ha tur. Men vi vet att inget slår hårt arbete. Ju hårdare vi jobbar, ju mer uppnår vi. Den här verksamheten kräver beslutsamhet, hårt arbete, massor av uppoffringar, envishet och fortsatt utveckling. Vi vet att smärta är temporär men stoltheten varar för evigt. Trots många svårigheter gav vi aldrig upp, då hade vi ångrat oss hela livet.
 
Sedan vi började med det här har den största förändringen blivit vår förbättrade livskvalitet. Vi kan bo var som helst, resa mycket och äntligen har vi tid för sport igen. Vi har möjlighet att vara med vår familj och skaffa nya erfarenheter. Någon väckarklocka äger vi inte. Vi tillbringar inte längre tid i köer och trafikstockningar, vi behöver inte be någon annan om semester. Vi lever vår dröm och vi känner tacksamhet varje dag.
 
Och vad har vi mer fått? En enorm utveckling av oss själva som personer. Idag är vi personer med bättre självförtroende, större förståelse och tålamod; vi är välkomnande mot andra och har hjälpt massor av människor att uppnå sina drömmar. Den här möjligheten har lärt oss att bli de bästa versionerna av oss själva. Nu kan vi göra sådant vi tidigare trodde var omöjligt, t.ex. att från scenen hålla presentationer inför tusentals människor.   Om du tror på dig själv och är villig att pröva något helt nytt finns det ingenting du inte klarar av.
 
De vackraste ögonblicken i den här verksamheten är när man ser andra lyckas. Våra kollegor ger oss så mycket inspiration, liksom vi önskar inspirera andra. Vi är så tacksamma för allt våra mentorer gör för oss, de är fantastiska människor.


Vi är glada att vi fann Nu Skin.
 
Andrea Kovacs och Andras Turi