Är du kvar?

FORTSÄTT

ageLOC Boost

 

ageLOC Boost System: Introduktion

 

 

 


 

ageLOC Boost System: Bästa skötsel-strategi

 

 

 

Upptäck mer

 

 


 

Vanliga frågor

 

1. Hur laddar jag min ageLOC Boost-apparat? 

 

1. Se till att både apparaten och den magnetiska laddaren är helt torra före laddning. 

2. Placera apparaten på den magnetiska laddaren. Se till att magneterna ligger i rätt position. Anslut USB-kabeln till en strömkälla (t.ex. en dator eller USB-kontakt). 

3. När den laddas kommer lamporna på styrplattan att gå från 1 till 6 ljuspelare och blinka.  

4. Ladda ageLOC Boost-apparaten helt. När apparaten är fulladdad kommer belysningen att sluta lysa och stängas av och stolpindikatorn fortsätter att vara svagt upplyst.

 

 

2. Varför bör jag placera Activating Serum på apparatens huvud istället för direkt på huden?

 

Detta är för att garantera att strömmen leds på ett effektivt sätt. Om du applicerar produkten direkt på huden kan Activating Serum delvis torka ut på en del av ditt ansikte innan den når apparaten. Det är också därför vi föreslår att man använder apparaten på en sida av ansiktet åt gången.  

 

 

3. Kan jag använda vilken produkt som helst med ageLOC Boost-apparaten?

 

För en optimal upplevelse rekommenderar vi att du endast använder ageLOC Boost Activating Serum med din apparat. Detta eftersom vi vetenskapligt har utformat Activating Serum för att garantera att den unika, patentsökta mikroströmmen med modifierad pulsteknik effektivt levererar produkten till huden. Vi har samarbetat med experter i världsklass för att skapa olika formuleringar och hitta en produkt med maximal förmåga att leda den ström som krävs samtidigt som den för in nyckelingrediensernas otroliga fördelar i huden. Vi har noggrant övervägt varje detalj och valt ut rätt ingredienser och koncentrationer.
Slutformulan har denna balans. Den stöder konduktivitet samtidigt som den överför alla otroliga förmåner i de effektiva ingredienserna till huden. Det enda sättet att garantera att din hud får ta del av alla fördelar som ageLOC Boost System har att erbjuda är att använda hela systemet.

 

4. Kan jag använda ageLOC Boost i duschen? Är den vattenfast? 

 

Du bör inte använda ageLOC Boost-apparaten i duschen eller badet eftersom denna apparat inte är vattenfast (den är dock vattenavvisande). Du bör även använda systemet efter duschen eftersom Activating Serum är en produkt som lämnas kvar på huden och inte ska sköljas bort. Du kan rengöra din ageLOC Boost-apparat i vatten, men den bör inte doppas ner helt i vatten.

 

 

Se alla Vanliga frågor

 

 


 

Ladda ner våra praktiska resurser

 

nu-skin-ageloc-boost-user-manual-digital-device-care-image
nu-skin-ageloc-boost-faq-device-care-image

 

 


 

Behöver du byta ut din apparat?

 

 

Formulär för begäran om utbyte av apparat

 

Skicka gärna in en utbytesbegäran om du inte hittar svaret på ditt problem. Se till att du har ditt beställningsnummer och den skadade apparaten till hands för att kunna se serienumret och partikoden.

 

Klicka här för att fylla i formuläret.

 

 

 

Hittar du inte det du söker?

 

 

Kontakta kundsupporten