Nourish the Children

Nourish the Children – ett unikt koncept

Vår unika lösning

 

NTC är initiativet som tillämpar affärsprinciper för att ta itu med problemet med världssvälten på ett hållbart sätt. I grunden finns VitaMeal, en mat rik på näring, utvecklad av näringsforskare hos Nu Skin. Företagets säljledare, kunder och anställda kan köpa VitaMeal och väljer sedan att donera inköpen till oberoende organisationer som specialiserat sig på distribution i svält- och katastrofområden. Sedan 2002 har Nu Skins säljledare, kunder och anställda donerat  ca 650 miljoner måltider  till undernärda barn runt om i världen.  Precis som med vilka Nu Skin-produkter som helst betalas säljarna provision på sina inköp och företaget gör en vinst på varje försäljning av  VitaMeal; dock lägre än vinsten på de flesta av sina produkter.

 

Varför Nourish the Children?

 

Du vet precis vad du får för pengarna: näringsrik VitaMeal. Du vet hur din donation används: för att hjälpa barn i nöd. Du vet att donationerna effektiviseras med matchande donationer och via utbildning och program för att förhindra sjukdom. Och du vet att du gör en insats: mer än 120 000 barn världen över får näring varje dag.

 

Köp och donera VitaMeal varje månad och uppmuntra fler att göra detsamma.

 

 

nourish the children

Milstolpe: 650 miljoner måltider

 

Under oktober 2019 kunde Nu Skin fira att vi hade nått milstolpen på 650 miljoner köpta och donerade måltider genom initiativet Nourish the Children sedan dess start 2002. Nu Skins institutionella partner har levererat VitaMeals i över 50 länder och ger 120 000 barn näringsrika måltider varje dag.

 

”Nourish the Children vill sprida ljus och hopp för undernärda barn. Jag har tilltro till programmet som kommer att förändra deras liv! Det vi har bidragit med har inte kostat mer än 5 procent av vår tid, men utgör 95 procent av vilka vi är. Jag skulle vilja uttrycka min tacksamhet för er omtanke och era donationer å Nu Skins och barnens vägnar!” Blake Roney, styrelseordförande för Nu Skin Enterprises och en av företagets grundare