Är du kvar?

FORTSÄTT

Riktlinjer och resurscenter

Vårt uppdrag är att vara en "Force for Good" i världen genom att ge människor kraft att förbättra sina liv med hjälp av innovativa produkter, lönande affärsmöjligheter och en berikande, upplyftande kultur.  Vi har åtagit oss att uppfylla de mest etiska standarderna och affärsmetoderna i vår strävan att bli världens ledande plattform för affärsmöjligheter. Vi förväntar oss att våra Brand Affiliates följer samma etiska standarder och affärsmetoder. 

 

Följande länkar ger viktig information om vår inkomstmöjlighet, våra produkter och de etiska standarder och affärsmetoder vi förväntar oss att våra anställda och Brand Affiliates följer. Vi tror att denna information hjälper våra Brand Affiliates, kunder, konsumenter och allmänheten att utvärdera vår verksamhet, våra produkter och vår inkomstmöjlighet så att de får en större förståelse för de etiska standarder och affärsmetoder vi förväntar oss att våra anställda och Brand Affiliates följer.

 

Vi uppmuntrar alla som upplever ett beteende bland våra anställda eller Brand Affiliates som inte uppfyller dessa standarder att rapportera detta till Nu Skin. Du får gärna kontakta en Nu Skin-representant via någon av kontaktmetoderna på sidan Kontakta oss.

buissness-advisories-sweedish

Företaget kommer då och då att skicka ut viktiga uppdateringar eller ”riktlinjer” som kan ha en avgörande inverkan på era Brand Affiliate-verksamheter och företagets anseende. Vi ber därför våra Brand Affiliates att kontrollera dessa ofta, eftersom riktlinjerna kan och kommer att ändras regelbundet. Obs: Om man bryter mot någon av de riktlinjer som anges nedan kan det leda till en disciplinär åtgärd. Se avsnittet Kontakta oss nedan för information om hur du kan kontakta företaget om du har frågor eller om du vill rapportera en överträdelse.

 

Nu Skin presenterar stolt incitamentprogrammet EmpowerSTART där Brand Affiliates kan tjäna otroliga bonusar genom att uppnå viktiga milstolpar baserat på sina resultat. Det är mycket viktigt att alla Brand Affiliates noga följer riktlinjerna för EmpowerSTART-incitamentet vid marknadsföring av det nya incitamentet. All typ av marknadsföring av EmpowerSTART-incitamentet som inte följer dessa riktlinjer är strängt förbjuden.

KLICKA HÄR FÖR EN FULLSTÄNDIG LISTA ÖVER VIKTIGA AFFÄRSRIKTLINJER

participate-icon
compensation
Untitled-2
Nu Skin-logo-square
Untitled-2
Print
code-of-ethics-icon
event-we-connect-icon-how
Print
Untitled-2
ntc-navbar
Untitled-2