Upptäck ageLOC Me

Upptäck dig själv!

Välkommen till en värld av skräddarsydd hudvård

Köp nu
ame-award

Varför ageLOC Me?

Din stil, din personlighet och din hy är alla dina egna, unika karaktärsdrag. Så varför skulle inte din hudvård också vara minst lika unik?

 

ageLOC Me är en skräddarsydd lösning för hudvård, den första i sitt slag. Det här är ett genombrott inom anti-ageing, det här är nästa era inom hudvård - hudvård skräddarsydd för dig och av dig själv!

 

Det innehåller serum samt dag- och nattkräm som satts samman till ett enda system. Förutom sin unika appeal, innehåller ageLOC Me avancerad vetenskap från Nu Skin och en smart hudbedömning, den s.k. Skin Assessment. Den sista är en utvärdering via internet; ditt verktyg för ett personligt hudvårdsprogram utifrån 2000 produktkombinationer, baserat på dig, din hud och dina preferenser.

ageLOC Me SERUM

Serumen inriktar sig på en mängd åldersbekymmer i huden, såsom rynkor, ojämn hudton, porstorlek osv. Dina 3 specifika patroner väljs utifrån din huds behov som du markerat i hudbedömningen. Kombinationen av de 3 separata patronerna ger mer aktiva ingredienser än tidigare. Allt för att ge dig skräddarsydda fördelar för din huds specifika behov som annars inte skulle kombinerats.

AGELOC ME DAY & NIGHT

Dag- och nattformlerna är gjorda för att fungera tillsammans för en omfattande återfuktning. Fuktighetskrämerna hjälper till att förbättra cellförnyelsen för lenare hy. Via hudbedömningen kan du välja olika fuktighetskrämer med eller utan doft och solskyddsfaktor (SPF).

TEKNIK MED FLERA PATENT

Nu Skin skapade ageLOC Me, ett system som förvarar, kombinerar och frigör dina hudvårdsprodukter via en teknik skyddad av flera patent. De lufttäta patronerna som ageLOC Me använder och sättet de frigör serum och fuktighetskräm är unikt. Apparaten är också hygienisk på ett nytt sätt då den automatiskt känner av din hud och släpper ifrån sig en exakt dos av serum och fuktighetskräm både dag och natt.

Se filmen

SÅ HÄR KAN DITT AGELOC ME-PROGRAM SE UT

ageloc-daily-regimen

Steg 1: Börja med ageLOC Gentle Cleanse & Tone.

Steg 2: Använd sedan ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II 2-3 gånger i veckan.

Steg 3: Så är det dags för apparaten ageLOC Me och dess första steg: serum.

Steg 4: Inkludera den riktade lösning du föredrar.

Steg 5: Avsluta med apparaten ageLOC Me:s andra steg: dag- eller nattkräm.

SKRÄDDARSY DIN HUDVÅRD

Vi har utmanat våra världsledande forskare att skapa en hudbedömning på nätet, ett verktyg som ställer frågor om alla de faktorer som påverkar hur just ditt åldrande skiljer sig från andras. Man måste ta både klimat, hudtyp och omgivning i beaktan när man skräddarsyr hudvårdsprodukter för den enskilde individen. Tack vare svaren du lämnar kan våra experter leverera en algoritm som ger dig en väldigt precis, personlig hudvård. Detta utifrån mer än 2 000 kombinationer, speciellt för just dig.

Ta/hantera din bedömning och beställ ditt kundset via mobiltelefonen.

 

DINA 4 STEG TILL SKRÄDDARSYDD HUDVÅRD

STEG 1: BÖRJA SKRÄDDARSY PROGRAMMET

Ett referensset bifogas paketet ageLOC Me Skin Care. Det här är ett startset med 5 förvalda patroner som gör det möjligt för dig att lära dig mer om din hud och dess behov. Det blir din referens när du sedan ska göra hudbedömningen.

STEG 2: ANPASSA DIN HUDVÅRD MED HJÄLP AV HUDBEDÖMNINGEN, DEN S.K. AGELOC ME SKIN ASSESSMENT

När du testat refrenssetet i 14 dagar gör du hudbedömningen. Därefter får du en egen kod med vars hjälp du köper ditt kundset.

 

 

STEG 3: UPPLEV SKRÄDDARSYDD HUDVÅRD

Har du redan gjort hudbedömningen och fått din egen kod men ännu inte beställt, kom då ihåg att koden sparats i din Skin Assessment-profil så du direkt kan göra ombeställningar.

STEG 4: FINJUSTERA

Du önskar kanske att ändra din hudvård efter säsong, plats etc. Fördelen med hudbedömningen är att den är obegränsad, du kan ändra dina svar när du vill för att finjustera hudvårdsprogrammet.

BESTÄLL DINA REFILL-PATRONER

Du berättade om dig själv, din hud och dina preferenser. Nu har vi satt samman ett program som passar just dig. Har du redan en egen kod? Då kan du beställa ageLOC Me Custom Set.

Beställ ditt kundset

AGELOC ME I MEDIA

magazines

ageLOC Me syns i massor av internationella magasin som en av årets mest innovativa produkter. Den omnämns även hos bloggare, på YouTube och i nätmagasin och på TV. Se filmen och hör vad de har att säga och också hur många priser den vunnit!

Se filmen

awards-banner

YTTERLIGARE HJÄLP

Om du har frågorna har vi svaren. Vill du hellre se film så har vi inspelade vägledningar. Föredrar du en broschyr så har vi en snygg sådan fullspäckad med information. Du kan också kasta en blick i vår "Vanliga frågor" här nedan.

 

Vanliga frågor Filmer Broschyr

 

 

Anslut dig till Nu Skin My Account