Jacqueline van der Spuy

Jacqueline van der Spuy

jacqueline-van-der-spuy

După ce m-am confruntat cu o formă rară de cancer de sân în ceea mai mare parte a anului 2015, m-am străduit să găsesc un loc de muncă și, sinceră să fiu, nu simțeam că eram pregătită să revin din nou în lumea corporate. Vânzările directe m-au găsit pe mine! Eram foarte îngrijorată pentru partea financiară și mă rugam să se întâmple ceva. Numai că nu știam ce anume. Tot ce știam era că nu vroiam să revin la munca de birou, cu program de la 9 la 5. În seara respectivă am întâlnit oportunitatea din domeniul vânzărilor directe. Am verificat toate cutiile de care eram interesată. În cea mai mare parte a carierei mele ca angajat am fost întotdeauna în poziție de conducere, de la domeniul producției la domeniul ospitalității.

 

Călătoria mea cu Nu Skin a început în aprilie 2016, iar acum desfășor afacerea mea Nu Skin cu normă întreagă. Când întâlniți o oportunitate bună, profitați de ea! Învățați abilitățile pentru a vă face temele și a vă asigura că respectiva companie aleasă de voi este cea mai bună în toate privințele și că vi se potrivește perfect. Nu ar trebui să aveți îndoieli sau întrebări fără răspuns.

 

Sunt inspirată și motivată de oameni în fiecare zi. Înconjurați-vă cu oameni optimiști, cu gândire pozitivă. Cel mai important factor motivant al meu este reprezentat de obiectivele și visurile mele. Pot să găsesc inspirație în lucrurile mărunte, cum ar fi un citat sau o carte bună, dar cred cu adevărat că inspirația și motivația vin din interior și au o MOTIVAȚIE foarte puternică! MOTIVAȚIA voastră trebuie să fie foarte puternică astfel încât, în zilele mai puțin bune, să vă motiveze și să vă inspire să mergeți mai departe!

 

 „Dacă visurile tale nu te sperie, nu sunt suficient de mari.” - Ellen Johnson Sirleaf