Comitetul Executiv

Comitetul Executiv

truman

Truman Hunt
Preşedinte şi Director General Executiv

Truman Hunt a fost desemnat Preşedinte al Nu Skin Enterprises în luna ianuarie 2003 şi a fost numit Director General Executiv în luna mai 2003. Sub conducerea sa, compania desfăşoară afaceri pe 51 de pieţe, extinzându-se recent în China, Europa de Est şi America Latină.

 

Hunt se concentrează pe misiunea companiei de a fi o forţă a binelui în întreaga lume, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a-şi îmbunătăţi viaţa cu oportunităţi de afaceri profitabile, produse inovatoare precum şi o cultură bogată şi înălţătoare. Hunt face parte din Consiliul de Conducere al Nu Skin Force for Good Foundation.

 

Anterior acestei numiri, în perioada 1996 - 2003, Hunt a deţinut funcţia de Vicepreşedinte şi Consilier General al Nu Skin Enterprises. De asemenea, a fost numit Vicepreşedinte Executiv al Nu Skin Enterprises în 2001 şi a ocupat funcţia de Vicepreşedinte pentru Afaceri Juridice din luna 1996 până în 1998.

 

De asemenea, Hunt desfăşoară activităţi şi în cadrul asociaţiilor din acest domeniu industrial, ocupând funcţia de Director al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor de Vânzări Directe (WFDSA), în perioada 2005-2008 și membru al Comitetului Executiv al Asociației de Vânzări Directe din SUA (USDSA). În prezent el servește ca secretar și membru al Grupului Operațional al WFDSA.

 

Înainte de a se alătura echipei Nu Skin Enterprises, a fost Preşedinte şi Director General Executiv în cadrul Better Living Products, Inc., o companie afiliată Nu Skin care se ocupă cu fabricarea şi distribuirea de produse de uz casnic comercializate prin canale tradiţionale de vânzare cu amănuntul. Înainte de a se alătura Better Living Products în anul 1991, a lucrat ca avocat specializat în titluri de valoare şi afaceri în cadrul unui cabinet individual de avocatură. Hunt a obţinut diploma de licenţă la Universitatea Brigham Young şi diploma de doctorat la Universitatea din Utah.


Joe Chang

Dr. Joseph Y. Chang
Director General Ştiinţific şi Vicepreşedinte Executiv, Dezvoltarea Produselor

Joseph Y. Chang, Ph.D., a fost numit în funcţia de Director General Ştiinţific şi Vicepreşedinte Executiv Dezvoltarea Produselor în luna februarie 2006. Autor prolific, Dr. Chang a publicat numeroase articole, recenzii şi cărţi în domeniul cercetării farmaceutice în cei peste 20 de ani de când activează în industria îngrijirii sănătăţii, inclusiv best-seller-ul premiat de New York Times, Mitul Îmbătrânirii. Dr. Chang deţine cunoştinţe atât din domeniul farmaceutic, cât şi din industria suplimentelor alimentare şi este membru al Comitetului Executiv al Nu Skin Enterprises. Înainte de a se alătura companiei, el a servit ca Președinte și Director Executiv al Pharmanex, care a fost achiziționată de Nu Skin în 1998.

 

Înainte de a lucra la Pharmanex, Dr. Chang a ocupat funcţiile de Preşedinte şi Director General Ştiinţific la Binary Therapeutics, Inc. între anii 1994 şi 1997, şi la OsteoArthritis Sciences, Inc. între anii 1991 şi 1994. De asemenea, el a ocupat diverse funcţii de management de cercetare la Wyeth-Ayerst, Rhone Poulenc Rorer şi alte companii din domeniul biotehnologic, unde s-a implicat în cercetarea produselor naturale pentru tratarea artritei şi a cancerului. El a primit diploma de licență de la Portsmouth University și Doctoratul de la University of London. 


Ryan-Napierski

Ryan Napierski
Preşedinte, Vânzări şi Operaţiuni Globale

Ryan Napierski servește în prezent drept Preşedinte, Vânzări şi Operaţiuni Globale. Înainte de rolul său prezent, el a servit ca Președinte al regiunii Nu Skin Asia de Nord și Președinte al Nu Skin Japonia. Napierski a servit, de asemenea, ca Președinte al Nu Skin Japonia și Vicepreședinte al Dezvoltării de Afaceri pentru regiunea Asia de Nord. El a avut multe poziții în cadrul Nu Skin din momentul în care s-a alăturat companiei, în 1995, incluzând un rol dublu de supervizare a strategiei corporative pentru piața din Japonia și deținând funcția de Vicepreședinte al Dezvoltării Globale de Afaceri pentru Succesul Corporativ al Distribuitorilor, de asemenea și funcția de Manager General pentru Regatul Unit al Marii Britanii, Vicepreședinte al Dezvoltării de Afaceri în Europa și Manager al Conturilor importante ale Executivilor din Statele Unite. Napierski a obţinut diplomele de licenţă în afaceri şi de masterat în administrarea afacerii la Duke University, precum şi o diplomă de masterat în afaceri internaţionale de la Goethe Universitat din Germania.


Tyler Whithead Bio

Tyler V. Whitehead

Președinte, Regiunea Americilor

 

Tyler Whitehead  este președintele Nu Skin pentru Regiunea Americilor, incluzând Statele Unite, Canada și America Latină. Imediat după numirea sa în funcție, Tyler a servit ca vice-președinte de Vânzări și Operațiuni pentru Regiunea Americilor. Anterior a servit ca vice-președinte și ca și consilier general atât pentru Pharmanex cât și pentru Nu Skin.

 

Whitehead s-a alăturat companiei Nu Skin Enterprises  în 2004 ca și consilier general al Pharmanex. Înainte de se alătura Nu Skin, a fost avocat în cabinetul său privat fiind specializat pe corporații, finanțe și în legislația valorilor mobiliare. Whitehead și-a dobândit diploma de licență de la Universitatea de Stat din Idaho și Doctoratul Juris Willamette University College of Law.

 

 


Ritch Wood

Ritch N. Wood
Director Financiar (CFO)

Ritch Wood a fost promovat în funcţia de Director Financiar al Nu Skin în luna noiembrie 2002. Wood a servit în diverse poziții la Nu Skin, inclusiv Vicepreședinte pentru Finanțe, Vicepreședinte pentru Dezvoltarea Noilor Piețe, Director pentru Finanțe în Dezvoltarea Noilor Piețe și Regulator de Divizie pentru Pharmanex. De asemenea, a avut o contribuţie importantă pentru Nu Skin la deschiderea multor pieţe din Europa cât timp a lucrat ca expat în perioada 1995 - 1997. Înainte de a lucra în Europa, a fost Director Adjunct pentru Fiscalitate Internaţională.

 

Wood a lucrat pentru compania internaţională de contabilitate deţinută de Grant Thornton înainte de a se alătura echipei Nu Skin Enterprises în 1993. Wood și-a luat diploma de licență și master în contabilitate, cu specializarea în Fiscalitate, de la Universitatea Brigham Young, iar în 2010 a fost numit Director Financiar al Anului de către Revista Utah Business.


Matt Dorny

D. Matthew Dorny
Vicepreşedinte, Consilier General şi Secretar

D. Matthew Dorny a fost numit Vicepreședinte și Consilier General pentru Nu Skin în 2003. În perioada 1998 - 2003 Dorny a servit ca Asistent al Consilierului General pentru Nu Skin Enterprises. Înainte de a se alătura Nu Skin Enterprises, Dl. Dorny a activat ca avocat independent specializat în titluri de valoare şi afaceri. Dl. Dorny a obţinut diplomele de licenţă, de masterat în administrarea afacerilor şi de doctorat la Universitatea din Utah.

Divider