executive officers

executive officers

Ritch Wood

Ritch N. Wood
Director Executiv

Ritch Wood a fost desemnat director executiv al Nu Skin în 2017. Anterior, Wood a ocupat diferite poziții inclusiv director financiar, vice președinte financiar, vice președinte pentru dezvoltarea

unei noi piețe, director de finanțe pe o piață nouă și inspector al diviziei Pharmanex. De asemenea, a avut o contribuţie importantă pentru Nu Skin la deschiderea multor pieţe din Europa cât timp a lucrat ca expat în perioada

1995 - 1997. Înainte de a lucra în Europa, a fost Director Adjunct în domeniul Financiar Internaţional.

 

Wood a lucrat pentru compania internaţională de contabilitate deţinută de Grant Thornton înainte de a se alătura echipei Nu Skin în 1993. El și-a dobândit diploma de licență și master în contabilitate, cu specializarea în Fiscalitate, de la Universitatea Brigham Young, iar în 2010 a fost numit Director Financiar al Anului de către Revista Utah Business.


Ryan-Napierski

Ryan Napierski
Președinte

Ryan Napierski este în prezent președintele Nu Skin. Înainte de rolul său actual, el a servit ca președinte pentru vânzări globale și operațiuni, președinte al regiunii Nu Skin Asia de Nord și președinte al Nu Skin Japonia.

 

Napierski a ocupat, de asemenea, ca poziția Vicepreședinte pentru Dezvoltarea Afacerii și director executiv pentru regiunea Asia de Nord. Napierski a avut multe poziții în cadrul Nu Skin din momentul în care s-a alăturat companiei, în 1995, inclusiv poziția de vice președinte pentru dezvoltare globală a afacerii, manager general pentru Regatul Unit, vicepreședinte al dezvoltării de afaceri în Europa și manager principal și de dezvoltare al executivilor din Statele Unite.

 

Napierski a obţinut diplomele de licenţă în afaceri şi de masterat în administrarea afacerii la Duke University, precum şi o diplomă de masterat în afaceri internaţionale de la Goethe Universitat din Germania.Joe Chang

Dr. Joseph Y. Chang
Director General Ştiinţific şi Vicepreşedinte Executiv, Dezvoltarea Produselor

Joseph Y. Chang, Ph.D., a fost numit în funcţia de Director General Ştiinţific şi Vicepreşedinte Executiv Dezvoltarea Produselor în luna februarie 2006. Autor prolific, Dr. Chang a publicat numeroase articole, recenzii şi cărţi în domeniul cercetării farmaceutice în cei peste 20 de ani de când activează în industria îngrijirii sănătăţii, inclusiv best-seller-ul premiat de New York Times, Mitul Îmbătrânirii. Dr. Chang deţine cunoştinţe atât din domeniul farmaceutic, cât şi din industria suplimentelor alimentare şi este membru al Comitetului Executiv al Nu Skin Enterprises. Înainte de a se alătura companiei, el a servit ca Președinte și Director Executiv al Pharmanex, care a fost achiziționată de Nu Skin în 1998.

 

Înainte de a lucra la Pharmanex, Dr. Chang a ocupat funcţiile de Preşedinte şi Director General Ştiinţific la Binary Therapeutics, Inc. între anii 1994 şi 1997, şi la OsteoArthritis Sciences, Inc. între anii 1991 şi 1994. De asemenea, el a ocupat diverse funcţii de management de cercetare la Wyeth-Ayerst, Rhone Poulenc Rorer şi alte companii din domeniul biotehnologic, unde s-a implicat în cercetarea produselor naturale pentru tratarea artritei şi a cancerului. El a primit diploma de licență de la Portsmouth University și Doctoratul de la University of London. 

 

 


Matt Dorny

D. Matthew Dorny 
Vicepreşedinte, Consilier General şi Secretar

D. Matthew Dorny a fost numit Vicepreședinte și Consilier General pentru Nu Skin în 2003. În perioada 1998 - 2003 Dorny a servit ca Asistent al Consilierului General pentru Nu Skin Enterprises. Înainte de a se alătura Nu Skin Enterprises, Dl. Dorny a activat ca avocat independent specializat în titluri de valoare şi afaceri. Dl. Dorny a obţinut diplomele de licenţă, de masterat în administrarea afacerilor şi de doctorat la Universitatea din Utah.