Board of Directors

Consiliul Administrativ Nu Skin

Steve Lund

Steven J. Lund
Vicepreşedintele Consiliului de Conducere, Directorul Executiv al Nourish the Children

Steven J. Lund ocupă funcţia de Președinte Executiv al Consiliului de Conducere al Nu Skin Enterprises. De asemenea a fost director executiv a inițiativei Nourish the Children a companiei, care a facilitat donarea a sute de milioane de mese copiilor malnutriți din întreaga lume.

 

Lund a avut funcția de Vicepreședinte executiv al Nu Skin International începând cu 1985 și numeroase alte roluri de atunci, inclusiv vicepreședinte a consiliului de conducere din 2006 până în 2012, președinte și director executiv din 1996 până în 2003 și președinte și director executiv al Nu Skin Asia Pacific din 1996 până în 1998.  

 

Lund a fost membru al consiliului de administrație al Asociației de Vânzări Directe din SUA și a participat la diferite activități cu caracter civic și religios; a fost președinte al consiliului de administrației al Universității Utah Valley și recent ales în Consiliul Regenților al Statului Utah.

 

Înainte de a se alătura Nu Skin Enterprises, Lund a lucrat ca și avocat într-o formă privată după obținerea doctoratului în drept la Brigham Young University J. Reuben Clark Law School (1983). 


Truman Hunt

Truman Hunt
VICEPREȘEDINTELE CONSILIULUI DE CONDUCERE

Truman Hunt a fost desemnat Vicrepreședintele Consiliului de Conducere Nu Skin în 2007. Anterior, el a ocupat funcția de Președinte și Director General Executiv în perioada 2003 - 2007.

 

Hunt este focalizat pe misiunea companiei de a fi o forță a binelui în întreaga lume, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a-și îmbunătăți viața cu oportunități de afaceri profitabile, produse inovatoare, precum și o cultură bogată și înălțătoare. Hunt face parte din Consiliul Executiv al Nu Skin Force for Good Foundation.

 

 

În 2012, Hunt a fost desemnat CEO of the Year de revista Utah Business. De asemenea, Hunt este activ în asociațiile din industrie, ca Președinte al World Federation of Direct Selling Associations în perioada 2005 - 2008 și membru al Comitetului Executiv al United States Direct Selling Association (DSA).

 

Din 1994, Hunt a ocupat diverse funcții în cadrul companiei Nu Skin, cum ar fi de Vicepreședinte Executiv în perioada 2001 - 2003 și Consilier General în perioada 1996 - 2003. Înainte de a angaja la Nu Skin, a fost Președinte și Director General Executiv în cadrul Better Living Products, Inc., o companie care se ocupa cu producția și distribuirea de produse de uz casnic, comercializate prin canale tradiționale de vânzare cu amănuntul. Înainte de a se angaja la Better Living Products în anul 1991, el a lucrat ca avocat particular specializat în titluri de valoare și afaceri. Hunt a obținut diploma de licență în administrarea afacerilor la Brigham Young University și titlul de doctor în științe juridice la University of Utah.


Neil H. Offen

Neil H. Offen

Fost Preşedinte şi Director General al Asociaţiei de Vânzări Directe

Neil Offen a avut funcţia de director al Nu Skin Enterprises începând cu luna iulie 2011. Înainte de a se alătura companiei,Offen a avut funcţia de preşedinte şi director executiv al Asociaţiei de Vânzări Directe (DSA) în perioada 1978 - 2011. În plus, a deţinut funcţia de secretar al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor de Vânzări Directe şi vicepreşedinte al Fundaţiei Educaţia pentru Vânzări Directe.

 

Înainte de a se alătura DSA în 1971, Offen a fost asistent legal şi administrativ al unui membru al Congresului Statelor Unite şi anterior, a muncit pentru Agenţia de Dezvoltare Internaţională în cadrul Departamentului de Stat al SUA. Offen a fost timp de patru ani în serviciul administrației Clinton ca vicepreședinte a Fundației Inter-American, o agenție a Guvernului American pentru ajutor extern care necesita confirmarea Senatului și vicepreședintele consiliului Asociației Americane a Directorilor Americani. De asemenea este membru al Galeriei Celebritățiilor în Vânzări Directe, al Cercului de Onoare al DSEF, a primit premiul pentru Realizările din Întreaga Viață din partea WFDSA și este colaborator în Guvernarea NACD. Offen a fost ales Directorul de Asociație al Anului 1992 de către Association Trends și a beneficiat de o recunoaștere specială din partea Secretarului în Sănătate și Servicii Umane pentru contribuția sa în programul de donare de organe. 

 

Membru al Baroului D.C., Dl. Offen și-a luat diploma de licența de la Queens College și doctoratul în drept de la Universitatea George Washington.


Daniel W. Campbell

Daniel W. Campbell

Managing General Partner, EsNet, Ltd.

Dl. Daniel W. Campbell a deţinut funcţia de Director al Nu Skin Enterprises din luna martie 1997, iar în prezent ocupă funcţia de Lead Independent Director şi Preşedinte al comitetului de compensare. Campbell a fost Managing General Partner în cadrul EsNet, Ltd., o companie de investiţii cu capital privat, din anul 1994. În perioada 1992-1994, Campbell a fost Vicepreşedinte Senior şi Director Financiar General în cadrul WordPerfect Corporation, o companie de software, iar anterior a fost partener al Price Waterhouse LLP.

 

Campbell a obţinut diploma de licenţă de la Universitatea Brigham Young. Recent a fost ales Președinte al Consiliului Regenților, organul de conducere pentru Sistemul de Învățământ Superior din Utah. Campbell este, de asemenea, activ în comunitate, ocupând diverse funcţii în comitete publice şi private.


Andrew D. Lipman

Andrew D. Lipman
Partner, Morgan, Lewis & Bockius LLP

Andrew D. Lipman a ocupat funcţia de Director al Nu Skin din luna mai 1999. Este partener și conducător al Telecommunications, Media and Technology Group la Morgan, Lewis & Bockius LLP, o firmă internațională de avocatură cu care a intrat în colaborare în anul 2014. Anterior a deținut poziții similare la Bingham McCutchen LLP din 2006 până în 2014 și la Swidler Berlin, LLP din 1988 până în 2006.

 

În perioada 1987 - 1997, Lipman a lucrat şi ca Vicepreşedinte Senior al Departamentul Juridic şi de Reglementare din cadrul MFS Communications, Co., un furnizor de telecomunicaţii de succes. De asemenea a fost membru al Consiliilor de Administraţie ale Sutron Corporation, un furnizor de produse de monitorizare hidrologice şi meteorologice şi The Management Network Group, Inc., o firmă de consultanţă în domeniul telecomunicaţiilor. El a absolvit Universitatea din Rochester şi a obţinut diploma de master în drept la Universitatea Stanford.

 


Patricia A. Negrón

Edwina D. Woodbury

Președinte și CEO, The Chapel Hill Press, Inc.

Edwina D. Woodbury a ocupat poziția de președint și Director Executiv a  The Chapel Hill Press Inc. începând cu 1999. Pozițiile ei anterioare includ peste 20 de ani în vânzări directe și în industria produselor de îngrijire personală, lucrând pentru Avon Products ca director financiar și administrativ și alte poziții în finanțe și operațiuni din 1977 până în 1998.

 

Woodbury a fost membră în numeroase consilii în diferite industrii, pe lângă poziția sa curentă ca președinte al consiliului Fundației Medical nonprofit din Carolina de Nord. A obținut diploma de licență de la  Universitatea Carolina de Nord la Chapel Hill.

 


Thomas R. Pisano

Thomas R. Pisano
Fost Preşedinte şi Director Executiv, Overseas Military Sales Corp.

Cariera lui Thomas Pisano a depăşit 40 de ani, dintre care 25 în industria vânzărilor directe. Un veteran cu experienţă venit de la Avon, Pisano a deţinut funcţii de conducere importante în cadrul companiei precum cele de Vicepreşedinte Dezvoltarea Noilor Afaceri Globale , Vicepreşedinte Zonal pentru America de Nord şi de Sud, Vicepreşedinte Zonal pentru America Latină/Pacific. Din 2005 până la pensionare în 2010, Pisano a avut si poziția de Preşedintele şi Directorul Executiv al Overseas Military Sales Corp. care îşi desfăşoară activitatea în 30 de ţări din întreaga lume. Înainte să ocupe această poziţie, Pisano a ocupat poziţia de Director de Operaţiuni al companiei din 1998 până în 2004. De asemenea, timp de doi ani, a deţinut funcţiile de Vicepreşedinte şi Director al diviziei internaţionale a The Topps Company. Dl. Pisano a absolvit la Georgia Institute of Technology, fiind licenţiat în management industrial, şi a obţinut diploma de masterat în administrarea afacerilor la Dartmouth College, cu specializarea în finanţe şi marketing.

 


Nevin N. Andersen

Nevin N. Andersen
Pensionat

Nevin N. Andersen este un adevărat profesionist cu peste 40 de ani de experienţă în diverse funcţii de management financiar. Dl. Andersen a lucrat aproape 24 de ani la Shaklee Corporation ocupând diverse funcţii cu rol financiar, inclusiv postul de Director Financiar la Shaklee din luna aprilie 1990 până la începutul anului 2003 când s-a pensionat. În 2005, cei de la Shaklee l-au rugat pe Andersen să revină şi să ocupe funcţia de Director General Financiar interimar şi să colaboreze cu compania până la alegerea unui nou Director Financiar, care a fost ales în luna februarie 2008. Înainte de a lucra la Shaklee, a lucrat timp de 10 ani la firma de audit Price Waterhouse & Co. şi ca funcţionar în cadrul Corpului de Finanţe al Armatei Statelor Unite ale Americii. Dl. Andersen a absolvit Brigham Young University obţinând diplomele de licenţă şi de masterat în contabilitate.

 

Nevin N. Andersen

Simon Shen 

Simon Shen a petrecut mai bine de un deceniu ca bancher de investiții oferind consultanță companiilor în probleme financiare corporatiste, fuziuni și achiziții. Este membru fondator al ZQ Capital Limited, o firmă de boutique investment și consultanță cu relații extinse și cunoștințe locale din China. Are o experiență vastă în piețele de capital din Asia, cu zona specială de expertiză și conexiuni în China.

Înainte de a fonda ZQ Capital în 2015, Shen era directorul general al China Financial Institutions Business din Barclays din 2011 până în 2015. Începând cu 2004 până în 2010, a colaborat cu Goldman Sachs ca bancher de investiții în birourile sale din New York și Hong Kong.

Shen a colaborat cu numeroase corporații din Asia, cum ar fi Oferta Publică Inițială (IPO) de la Agricultural Bank din China, China Pacific Insurance Group și China Ping An, acordarea de drepturi de către DBS Bank și achiziții ale BankThai prin CIMB. A colaborat de asemenea cu o serie de corporații americane la începutul carierei sale la Goldman Sachs and Lehman Brothers în New York.

Shen are o diplomă in Matematică și Economie obținută la Wesleyan University.

Divider