Team Elite

Team Elite

Obţinerea titlului de Team Elite reprezintă succesul suprem pentru Distribuitorii Nu Skin iar dumneavoastră veţi deveni membru al clubului exclusivist al liderilor globali Nu Skin de top. După obţinerea titlului de Team Elite, succesul dumneavoastră va fi celebrat în cadrul tuturor evenimentelor companiei. Veţi primi titlul pin Nu Skin Team Elite, un certificat special şi un premiu Team Elite. Performanţa dumneavoastră va fi sărbătorită în cadrul ceremoniei Team Elite Awards Night şi la Gala Convenţiei Globale iar dumneavoastră veţi face parte din mult doritul Wall of Fame aflat la sediul companiei Nu Skin din Provo, Utah. După împlinirea a cinci ani ca Executiv Team Elite, vom dezveli Steaua” dumneavoastră pe Nu Skin Walk of Fame, la sediul companiei Nu Skin. Recunoaşterea dumneavoastră va fi, de asemenea, publicată şi anunţată pe website-urile companiei.

 

În fiecare an în care obţineţi titlul de Team Elite, dumneavoastră şi ceilalţi Executivi Team Elite din toată lumea vă veţi bucura de participarea la Călătoria Team Elite, cu toate cheltuielile incluse, către destinaţii diverse din jurul lumii împreună cu fondatorii Nu Skin şi cu directorii de top ai companiei.

 

Pentru detalii complete cu privire la datele Călătoriei Team Elite şi la termenele limită de calificare, vă rugăm să vizitaţi secţiunea “Evenimente” a website-ului nostru. Executivii Team Elite joacă un rol important în dezvoltarea şi succesul pieţei Nu Skin. Conducerea locală şi regională a companiei precum şi Managerul de Vânzări Nu Skin al dumneavoastră vor continua să vă ofere sprijin pe măsură ce veţi dezvolta afacerea dumneavoastră la nivel global. Veţi avea acces la un instrument personalizat de navigare (Navigator) online pentru a putea să conduceţi uşor şi convenabil afacerea dumneavoastră oriunde şi oricând.

 

Eligibil pentru a participa la Bonus Pool EMEA unde veți câștiga un  procent din vânzările comisionabile EMEA. Calificați-vă pentru Wealth Maximiser şi câştigaţi Bonusul EEB (5%) plus Bonusul DBLG1(10%) atunci când realizați 3,000 GSV sau Bonusul Executivului Desprins pentru generațiile dumneavoastră G1- G6.*

Alăturaţi-vă Nu Skin Deveniţi distribuitor