CĂLĂTORIA SUCCESULUI

success-trip-banner-2

La Nu Skin sărbătorim succesul Distribuitorilor noștri în multe feluri. Unul dintre modurile speciale în care le recunoaștem realizările este la Călătoria Succesului EMEA.

 

Distribuitorii noștri muncesc intens pentru a promova produsele și oportunitatea noastră, așadar noi îi tratăm și îi recompensăm în cel mai bun mod posibil. În fiecare an, Călătoria Succesului EMEA îi duce pe calificații noștri în diferite destinații de călătorie din lume. Noi mergem în locuri incitante, exotice și pline de distracție!

 

Descoperiți mai jos călătoriile noastre trecute și cele din viitor. Fotografiile și videoclipurile vă vor face să visați și să doriți să faceți o escapadă în toate aceste locuri frumoase, împreună cu noi.

 

 

 

Ați dori să fiți alături de noi în următoarea călătorie? Contactați-ne dacă doriți să știți cum anume.

 

 

2017 - ​CAPE TOWN, AFRICA DE SUD: EXPERIMENTAȚI UN LOC DE O FRUMUSEȚE, DIVERSITATE ȘI VITALITATE EMBLEMATICĂ

cape-town-success-trip-2017

Cape Town, cel mai vechi oraș din Africa de Sud, este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai pitorești locuri, cu plaje superbe, peisaje exotice și istorie bogată. În 2017 îi vom duce acolo pe Distribuitorii noștri pentru a experimenta toate acestea. Vom vizita multe atracții turistice nemaipomenite din Cape Town, precum Masivul Table, fabrica de vin, Punctul Cape și multe altele. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim o altă experiență unică și remarcabilă cu Distribuitorii noștri. Sperăm că veți fi unul/una dintre ei!

2016 – Miami, SUA: Simțiți căldura arzătoare

MIAMI_v5-01

 

 

În 2016, am fost în Miami; una dintre cele mai dorite destinații de călătorie din lume! Am fost întâmpinați de plajele cu nisip alb, apa curată ca și cristalul și soarele fierbinte. I-am primit pe Distribuitorii calificați la Loews Hotels & Resorts; un hotel nemaipomenit situat în centrul cartierului istoric Art Deco, în moderna zona South Beach. Aceasta a fost, cu siguranță, o altă călătorie de neuitat.

 

2015 – MARRAKECH, MAROC: UNDE CULORILE CONTRASTANTE ÎNTÂLNESC O CULTURĂ RAFINATĂ

 

 

"Remacabilă, fantastică, o experiență unică în viață…” sunt doar câteva dintre cuvintele folosite de către Distribuitori pentru a descrie Călătoria Succesului EMEA 2015 din Marrakech. Distribuitorii au fost cazați în hotelul de lux de 5 stele, Royal Pam Marrakech, care se află la poalele Munților Atlas, înconjurat de frumusețe, liniște și calm. Multe activități distractive au fost disponibile, precum ciclismul cu ATV-ul, călăritul cu cămilele, o vizită la faimoasa Medina din Marrakech și multe altele. Preparate rafinate, de clasă mondială au fost servite de-a lungul călătoriei. Toți cei care au participat au avut șansa de a celebra succesul lor în timp ce s-au bucurat de un răsfăț de primă clasă. Vedeți chiar dumneavoastră înșivă fotografiile de pe bara de meniu din dreapta.

2014 – ALGARVE, PORTUGALIA: BIJUTERIA ASCUNSĂ A EUROPEI

 

 

În iunie 2014 i-am adus pe Distribuitorii noștri pe litoralul incredibil și însorit din Algarve, Portugalia. Această călătorie a fost prima Călătorie a Succesului EMEA și rezultatul a fost uimitor. Distribuitorii au avut șansa să se relaxeze pe plajele nisipoase, să ia cina pe croaziere private, să râdă, să învețe unii de la alții și să se distreze împreună. Vedeți mai sus momentele importante ale călătoriei. Cu siguranță vă va determina să doriți să vă alăturați nouă în următoarea călătorie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aruncați o privire la frumosul Hotel Loews, unde am stat în Miami!

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MĂRTURII

TESTIMONIALS
TESTIMONIALS

Participantul la Călătoria Succesului

(Maroc 2015)

O experiență unică cu ingrediente excepționale: lux în fiecare detaliu, entuziasm ca numitor comun, experiențe de neuitat, oameni uniți de entuziasmul lor, echipe întărite de o pasiune împărtășită, bucuria de a împărtăși momente care fac o diferență, o simfonie de culori, emoții și visuri care devin realitate.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas și Stefi Kogler – Austria

(2014 Portugalia)

Călătoria Succesului a fost o aventură de neuitat!

Nu doar pentru pentru că a fost o călătorie de 5 stele sau pentru că am avut parte de multă distracție, dar și datorită prieteniilor pe care le-am putut face. Această călătorie oferă totul - de la distracție și aventuri la preparatele rafinate. Vom face ca lucrurile să meargă bine pentru ca să putem fi împreună iarăși toți. Posibilitatea de a celebra succesul nostru împreună este probabil partea cea mai plină de satisfacții a întregii călătorii.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
Divider