Per Nyqvist

Per Nyqvist

Per

Sper că, împărtășind povestea mea, aceasta vă va inspira să profitați de excelenta oportunitate de afaceri pe care Nu Skin o oferă.

 

De când eram un băiat tânăr, am visat să fiu liber să pot să îmi trăiesc viața așa cum doream. Nu știu cum, dar în fiecare zi am continuat să visez la crearea unei afaceri perfecte pentru a-mi atinge scopurile. Am avut întotdeauna dorința și setea să îmi dovedesc mie însumi și lumii că aș putea face ceva nemaipomenit. Sentimentul de limitare m-a sufocat întotdeauna, mai ales atunci când a fost vorba de bani și libertate.

 

Am păstrat un jurnal de la vârsta de 11 ani și am scris în el întotdeauna că eram menit pentru ceva mai măreț.

 

Lucrul care m-a format, în special la nivel mental, este cariera mea de înnotător. În plus, am făcut parte din Forțele Speciale Suedeze, unde am învățat că noi toți putem realiza mai mult decât ne-am putea imagina vreodată dacă decidem că dorim acel lucru și ne angajăm cu toată inima să îl realizăm.

 

Când am auzit despre Nu Skin pentru prima dată, am văzut imediat că aceasta era oportunitatea la care visasem. Am văzut că era o oportunitate de afaceri flexibilă; eu eram în control și puteam alege succesul. Aspectul unei afaceri tradiționale, precum produse și distribuție era deja gestionat, ceea ce însemna că depindea de mine să aleg succesul.

 

M-am întrebat pe mine însumi, așa cum probabil faceți și dumneavoastră acum, în timp ce citiți aceste rânduri și studiind despre oportunitatea Nu Skin. “Se merită? Pot să o fac?” Am ales să încep în același timp continuându-mi investigația.

 

Atunci când am participat la prima mea întâlnire kick-off, am văzut viața liderilor de top și mi-am dat seama că ei aveau totul și trăiau viața pe care o dorisem întotdeauna, de când am avut 11 ani. Așadar, se merita! De asemenea, mi-am dat seama că erau toate felurile de oameni, din toate domeniile vieții iar dacă ei puteau să facă acest lucru, noi toți putem!

 

Dorința mea pentru o viață mai bună a devenit mai puternică decât toate îndoielile și temerile pe care le aveam și am decis atunci și acolo, în octombrie 2011, că aceasta va fi cariera și viața mea. Pentru mine, timpul de la LOI (Scrisoare de Intenție) până la Executiv Team Elite este doar educație. După ce am făcut afacerea timp de doar 31 de luni, acum sunt Executiv Diamond, am o afacere internațională și muncesc în fiecare zi cu cei mai buni dintre cei mai buni.

 

Fiecare zi este plină de noi succese, la toate nivelele. Am un venit pasiv și acel băiat mic din mine însumi este încântat și mulțumitor lui Nu Skin și oportunității sale, precum și faptului că am decis să merg să îmi realizez visurile.

 

Sfatul meu personal pentru cei care sunt noi în afacere este: Începeți, mergeți și aveți încredere și participați la o convenție cât de curând posibil!

 

Asigurați-vă că vă vedeți propria valoare. Scrieți pe hârtie orice visuri pe care le aveți în minte, ce anume doriți în viață. Aveți visuri mărețe în fiecare zi și decideți că există doar un drum înainte iar acesta este succesul dumneavoastră!

Divider