Olga și Andrey Trofimovy

Olga și Andrey Trofimovy

olga_andrey

Înainte de a ne alătura Nu Skin, Olga și cu mine aveam destul de mult succes în propria afacere. Eu lucrasem timp de 17 ani iar Olga timp de 11 ani într-una dintre cele mai bune societăți imobiliare din Rusia. Doar cu muncă intensă și perseverență am reușit să atingem un nivel ridicat de prosperitate. Nu mulți în această afacere ar putea reuși să facă la fel.

 

“Muncind împreună ca o echipă a produs un efect sinergic!” - Acesta este motto-ul familiei noastre. Noi visăm, stabilim obiective ambițioase, urmărim planul pentru succes, ne mișcăm de la un obiectiv la altul. Precum un burete uscat, am absorbit lucruri noi și interesante! După 7 ani de muncă, 4 dintre cei mai buni agenți (inclusiv Olga) au primit statutul de Milionari (cel mai înalt titlu într-o agenție imobiliară). Eu lucrasem ca și lider al echipei de vârf timp de 8 ani. Dar în afacerea standard există o anumită limită a venitului. Este imposibil să muncești 25 de ore pe zi și eu am trecut printr-un fel de criză personală ca și angajat și ca și expert.

 

Olga și cu mine eram în căutarea a ceva ce eu nu puteam să înțeleg. Olga dorea să facă viața ei mai interesantă și mai colorată. Având aceste idei în minte, am decis să participăm la Nu Skin Expo, în 16 septembrie 2013. Pe drum spre casă de la eveniment, ne-am gândit la faptul că ceea ce am văzut și am experimentat era tocmai lucrul la care visasem în tot acest timp!

 

Da, suntem doar la începutul drumului nostru spre vârf.

După o lună și jumătate am devenit Executivi, după 2 luni - Executivi Gold, am creat o bază de clienți alcătuită din peste 50 de persoane, un grup de oameni cu o gândire asemănătoare care se aflau pe nivele diferite în procesul de calificare.

 

Privind la perioada noastră scurtă în care am lucrat cu Nu Skin, simțim dorința de a împărtăși povestea noastră și prioritățile importante pentru noi în construirea afacerii.

 

1.       Părăsiți zona dumneavoastră de confort;

2.       Aveți un vis, stabiliți obictive clare și planificați-vă afacerea;

3.       Învăţaţi, învăţaţi şi iar învăţaţi!

4.       Ascultați pe fiecare și fiți pozitivi;

5.       Duplicați și comunicați doar cu cei care doresc să audă și să învețe.

 

De ce Nu Skin?

 Ne permite să avem un venit adițional, stabil și nelimitat. Pentru a fi într-o echipă de lideri de succes - Elena și Sergey Shulikovy care au creat o organizație de afaceri autentică și avansată. Suntem, de asemenea, foarte recunoscători lui Svetlana Mosalova, din linia noastră ascendentă.

 

Noi am dorit să creăm și venit rezidual, să adăugăm o nouă victorie celor vechi și să devenim Executivi Team Elite, să muncim într-una dintre companiile internaționale cele mai fiabile, cu cea mai mare creștere și să fim auto-suficienți și siguri pe noi înșine.

 

 

Olga și Andrey Trofimovy

 

Executivi Gold

Divider