Csányi Judit

Csányi Judit

judit

Povestea mea de succes este o poveste simplă care, cu siguranţă, se poate întâmpla oricărei persoane care acordă timp pentru a înţelege Oportunitatea Nu Skin şi acelor persoane care ştiu şi pot să se concentreze asupra obiectivelor lor în viaţă.

 

Mi-am petrecut copilăria în Japonia, ceea ce a constituit o experienţă culturală bogată. Faptul că am trăit într-un mediul multicultural m-a ajutat să construiesc o fundaţie solidă pentru viaţa mea. M-am întors în Ungaria pentru a-mi finaliza studiile universitare în Comerţ Internaţional şi mi-am început cariera în finanţe ca şi bancher. La momentul respectiv a fost o industrie nouă. După 10 ani de muncă grea şi dedicare, am ajuns să deţin poziţii de conducere în multe companii. Ceea ce îmi lipsea era creativitatea, astfel am decis să trec la domeniul marketing, având propria mea agenţie.

 

Mi-au plăcut mult libertatea şi provocarea oferite de faptul că deţineam o afacere privată. Totuşi, afacerea mea a suferit de probleme de flux de numerar deoarece venitul nu era consistent iar cheltuielile erau mari. Deşi am devenit o expertă în licenţiere şi marketing în regiune, am călătorit mult, am simţit că aveam succes şi eram fericită, singura mea grijă era că nu aveam timp pentru viaţa personală şi nu aveam un flux de numerar stabil.

 

Am descoperit Nu Skin în octombrie 2008 prin intermediul prietenului meu din copilărie. După prima mea Întâlnire de Oportunitate de Afaceri am simţit că Nu Skin era o oportunitate nouă şi incitantă pentru mine. Într-un an am devenit Executiv Ruby. A fost un moment entuziasmant, când am înţeles clar care era viziunea Nu Skin.

 

Am luat-o pe mama mea în Călătoria Ruby, cea ce a fost o experienţă schimbătoare de vieţi. După şase luni am devenit Executiv Emerald şi eram foarte fericită, dar după aceea mi-a luat mult timp să ajung la următorul nivel. Nu am putut să obţin titlul Diamond mai devreme deoarece am avut nevoie să îmi dezvolt calităţile de lider şi forţa personală.

 

Am reuşit să particip la toate convenţiile din SUA şi din Europa în ultimii cinci ani. Am continuat să muncesc din greu, care este obligatoriu pentru a avea succes. Atunci când Nu Skin a introdus conceptul Ofertei Limitate în Timp (LTO), am simţit că era momentul potrivit să încep să călătoresc şi să găsesc noi lideri puternici pentru calificarea mea ca şi Diamond. Anul 2013 a însemnat pentru mine integritate, schimbare, a ieşi din zona mea de confort, a călători şi a întâlni oameni noi. Mi-am schimbat rutina zilnică, modul în care mâncam şi am început să fac sport. Am început să învăţ din nou limbi străine şi să petrec timpul cu oamenii potriviţi. Toate acestea au adus schimbare şi în organizaţia mea şi îmi place foarte mult puterea duplicării.

 

Am încheiat calificarea pentru titlul Diamond în octombrie 2013 cu TR90 LTO. De asemenea, i-am ajutat pe doi dintre Executivii din prima linie a mea să devină Ruby în aceeaşi lună. Am câştigat bătălia cu mine însămi, ceea ce m-a făcut mai puternică şi acum pot să-i ajut pe alţii să îşi depăşească problemele lor.

 

Sunt foarte recunoscătoare pentru această oportunitate, pentru un astfel de parteneriat cu o companie lider la nivel global, cu astfel de modele în jurul meu din rândurile Companiei şi ale Distribuitorilor. Lucrasem înainte în Serviciul de Relaţii cu Clienţii astfel încât ştiu cum este să primeşti un serviciu de calitate. Am simţit că mă aflu la locul potrivit cu Nu Skin.

 

Apreciez prima mea linie care mi-a acordat şansa Nu Skin. Care mi-a acordat şi timpul pentru a mă maturiza pentru acest titlu special. Îmi place mult să lucrez cu fiecare persoană în toţi aceşti ani.

 

Obiectivul meu în 2014 este să am o afacere puternică Blue Diamond şi să multiplic numărul Executivilor Ruby din organizaţia mea. Ne stă în faţă o dezvoltare imensă iar viitorul este foarte luminos!

 

Alături de Nu Skin îmi trăiesc visurile. Fluxul de numerar este acum mai stabil ca niciodată, sunt înconjurată de relaţii de calitate şi trăiesc o viaţă internaţională. Mulţumesc Nu Skin!!

Divider