Hanno Korf & Adele Deacon

Hanno Korf & Adele Deacon

hanno_adele

Hanno Korf:

Înainte de Nu Skin am construit o carieră în lumea corporativă. Am ocupat o poziție de senior într-una din cele “4 Mari” firme de audit globale. Am avut titlul, imaginea, mașinile de lux și costumele scumpe, iar familia și prietenii au vorbit despre realizările mele la nivel înalt. Dar nu eram nici măcar aproape de a realiza niciunul dintre visurile mărețe pe care le-am avut. Nu puteam oferi familiei mele nici măcar o fracțiune din ceea ce visam pentru ei. Aceasta nu era viața pe care mi-o imaginasem atunci când am început.

Astfel că am început să citesc cărți despre libertatea financiară. Dar am văzut doar partea “financiară”, iar “libertatea” pentru mine a fost doar un cuvânt în plus care însemna și mai mult “financiar”. În loc de a acțiuna corect, am continuat să schimb locuri de muncă, sperând că o creștere a salariului va ajuta la crearea unui venit pasiv. În loc de aceasta, a devenit unul din acele vise în care alergi pentru a ieși dintr-o situație, dar continui să alergi pe loc.

Mi-a prezentat Nu Skin de către un prieten - de asemenea, fosta mea soție și mama celor două fiice frumoase ale mele. În mintea ei, ea ‘știa’ că nu voi fi interesat.

Nu doream să mă alătur vreunei ‘scheme piramidale’. Sincer vorbind, aceasta era mai jos decât nivelul meu iar venitul anual publicat era pur și simplu ridicol. Nu exista nici o modalite ca acești ‘plebei’ să poată câștiga atât de mulți bani. Dar era o companie publică tranzacționată la Bursa de Valori din New York. Mi-am folosit experiența de la firma de audit și am făcut un exercițiu aprofundat de diligență necesară. Faptele și dovada erau acolo - dar tot nu puteam să cred. Apoi m-am gândit că dacă voi începe, atunci voi afla unde este ‘cheia’.

Nu am fost rapizi de la început, nu am depășit nici un record și nu am avut succes imediat. În retrospectivă, am fost un deștept și foarte ne-antrenabil.  Vroiam să fac aceste lucruri în felul MEU și nu vroiam să urmez acest sistem stupid...  Aceasta a condus la o perioadă de doi ani în care am reinventat roata și un morman de frustrări!

După trei luni în afacere am cunoscut-o pe Adele. Adele a fost imediat impresionată de ambiția mea și dorința de a avea succes și ea a putut observa faptul că aceasta era o oportunitate unică în viață.

 

Adele Deacon:

Atunci când l-am cunoscut pe Hanno, nu puteam să cred că el își pierdea timpul cu ceva precum marketingul în rețea. Eu eram o mamă singură care tocmai se mutase dintr-o mică localitate în oraș. Deși aveam nevoie disperată să îmi îmbunătățesc situația financiară, nu credeam că Nu Skin era pentru mine. Credeam, în mod greșit, că trebuia să fiu o persoană de vânzări pentru a face această afacere - ceea nu eu nu eram - și aveam o atitudine foarte negativă față de marketingul pe nivele din experiențe anterioare.

 

Doar în momentul în care am fost disponibilizată de la locul meu de muncă în calitate de contabilă, după un an, am reconsiderat oportunitatea de afaceri de la Nu Skin.  La început nu am înțeles potențialul de venit pasiv nelimitat pe care Nu Skin îl oferea. Astfel, mi-am adunat tot curajul și am început să le vorbesc oamenilor despre produse și despre oportunitatea de afaceri. În curând mi-am dat seama că acest lucru nu era deloc dificil. Aveam nevoie doar să cred că, la fel ca toți ceilalți, și eu pot construi o afacere de succes.

 

După doi ani dificili de reinventare a roții, am avansat la titlul de Ruby și apoi am revenit la Gold, am observat suficiente lucruri pentru a ști că Nu Skin era răspunsul la toate lucrurile pentru care am luptat. Dar trebuia să fim dedicați, trebuia să învățăm de la oamenii de succes și să îi copiem, trebuia să învățăm și să urmăm sistemul. Acesta a fost momentul în care afacerea a devenit mai ușoară în fiecare lună. Atunci am realizat că oricine poate să o facă.

 

După trei ani suntem aici. Statutul de Blue Diamond nu a căzut direct la noi în brațe; a necesitat efort și concentrare serioasă. La început am muncit pentru succesul nostru, dar atunci când am început să muncim pentru succesul altora lucrurile s-au schimbat. Nu am ajuns aici pentru că suntem nemaipomeniți, dar mai degrabă deoarece ne-am concentrat asupra acestor oameni nemaipomeniți din echipa noastră.

 

Întrebarea nu este cât de intens am muncit și cât efort a trebuit să depunem. Întrebarea este:  “S-a meritat?” Nu există cuvinte pentru aceasta. Viețile noastre s-au schimbat spre mai bine în moduri ce nu pot fi descrise. Pe lângă faptul că avem un venit mai mare decât ne-am fi putut imagina, avem mai mult timp. Mai mult timp pentru a face lucrurile pe care întotdeauna am dorit să le facem, mai mult timp pentru copiii noștri, mai mult timp pentru noi înșine, fără șefi, anagajați, trafic, fără graba și panica de dimineață. Doar viață - și este nemaipomenită!

 

Doar acum ne dăm seama ce înseamnă libertatea financiară. Doar acum vedem partea “libertății”, “financiar” este doar un cuvând în plus care înseamnă mai multă libertate.

 

Noi îi provocăm pe oameni în fiecare zi:

 

“De ce munciți atât de greu? De ce mergeți la muncă în fiecare zi?

Munciți din greu în fiecare zi pentru că munciți pentru viitorul și visurile dumneavoastră?

Sau munciți din greu în fiecare zi doar pentru a vă plăti facturile?

Înțelegeți diferența iar apoi veți ști că aceasta este o alegere.”

 

Mulțumiri speciale și recunoștință mentorilor noștri: George și Elaine Calligeros. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru a ne ajuta și a ne inspira pe drumul nostru spre succes.

 

Le transmitem mulțumiri și mai speciale și recunoștință tuturor oamenilor minunați din echipa noastră. Acesta este doar începutul pentru noi. Nu ne vom opri până ce toți veți împărtăși acest mod de viață extraordinar.

Divider