Galya Peretz

Galya Peretz

Galya_Peretz

Cei mai mulţi dintre noi ştim filmul Poveste Fără de Sfârşit, despre felul în care Fantasia dispare în momentul în care Nimicul preia controlul. Ceea ce trebuie să facem pentru a păstra şi a reconstrui este să îndrăznim să visăm... ÎNDRĂZNIŢI SĂ VISAŢI şi construiţi-vă propria voastră fantezie.


Numele meu este Galya Peretz, trăiesc în Israel, iar lumea este casa mea. Profesia mea este aceea de homeopat şi consultant nutriţionist. Cu aproximativ 5 ani în urmă, viaţa mea s-a schimbat atunci când mi s-a prezentat compania Nu Skin şi am simţit imediat că alăturându-mă acestei familii nemaipomenite însemna de fapt să iau parte la o revoluţie care va schimba vieţile a mii de oameni din lumea întreagă!


Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat s-a datorat Planului global de Compensare fără cusur de la Nu Skin, am avut privilegiul de a participa la deschiderea pieţei din Ucraina, o piaţă în care cred cu adevărat, alături de prieteni care sunt parteneri nemaipomeniţi. Sunt convinsă că veţi auzi multe despre ei în viitor! În plan personal am făcut multe sacrificii şi, mulţumită determinării şi perseverenţei mele nesfârşite, am creat transformarea.

 

Se spune că atunci când elevul este pregătit, mentorul soseşte... Îi mulţumesc Dumnezeului Atotputernic şi tuturor partenerilor mei, din Israel şi din străinătate, pentru dorinţa lor de a mă susţine, precum şi organizaţiei mele. Viziunea mea este de a conduce mii de oameni din întreaga lume către adevărata schimbare, către sănătate fizică şi mentală, precum şi de a dezvolta lideri pentru generaţiile actuale şi cele viitoare.

 

Nu uitaţi - numai dragostea oferă dragoste, întotdeauna!

Divider