Nannette Höllriegel

Nannette Höllriegel

nannette_hollriegel

„Mă numesc Nanette Hoellriegel şi sunt proprietara „Schoenheitsstube an der Burg” (acesta este numele afacerii mele, care înseamnă ceva de genul: locul frumuseţii de la castel) din Nuremberg. Am aflat despre afacerea Nu Skin® pe parcursul unei scurte prezentări care a avut loc la mine acasă şi am considerat că ar fi o completare frumoasă a gamei mele de produse.

 

Iniţial, nu vroiam să aud nimic despre network marketing şi clădirea unei afaceri deoarece avusesem câteva experienţe neplăcute legate de MLM marketing în trecut. Însă ulterior, după numai trei luni, eram deja Executiv fără să ştiu prea bine cum funcţionează afacerea sau structura Planului de Compensare a Vânzărilor.

 

Sponsorul meu a fost alături de mine tot timpul, fiind un sfătuitor important şi dedicat, însă fără a crea vreodată presiune asupra mea. Drept rezultat, am fost încrezătoare încă de la început, ceea ce mi-a permis să clădesc o afacere secundară pe lângă activităţile mele de afaceri principale.

 

Astăzi, după o experienţă de aproximativ doi ani cu Nu Skin® şi după succesul obţinut, doresc să îi mulţumesc companiei Nu Skin® pentru sprijinul profesionist acordat în toate privinţele. Aş dori să-i transmit mulţumiri speciale sponsorului meu, Kathrin Proebster, fără ea nu aş fi putut spune (şi cu mândrie): „Ura, sunt Ruby!” Nu Skin® a avut un impact cu adevărat semnificativ asupra vieţii mele.”

 

Nannette Höllriegel

Divider