Marc & Chrystine Dugast

Marc & Chrystine Dugast

marc_chrystine_dugast

Suntem Chrystine şi Marc Dugast, morfo-fiziolog şi consultant de imagine. Povestea noastră alături de Nu Skin® a început într-o dimineaţă în care prietenul nostru Jean Bernard Claviere ne-a chemat să ne prezinte o excelentă oportunitate de afaceri: Nu Skin. Marc a dat răspunsul înainte ca Jean Bernard să apuce să încheie propoziţia... Cu toate că prezentarea lui Jean Bernard a fost excepţională, răspunsul lui Marc a fost negativ, deoarece nu eram interesaţi de companiile multi-level. În plus, nu era momentul oportun, având în vedere că tocmai ne lansam noua afacere în domeniul machiajului morfologic. Însă Jean Bernard a insistat şi, fiind foarte buni prieteni, Marc a participat la câteva întâlniri la Paris şi Strasbourg.

 

Un element important i-a atras atenţia: entuziasmul auditoriului. Din acest motiv, Mark m-a invitat să vin şi să aflu mai multe despre Nu Skin în cadrul unei întâlniri. Şi mie mi-a stârnit entuziasmul şi am rămas încrezători de atunci până azi. Drept rezultat, l-am invitat pe Jean Bernard împreună cu Maximilien Piccinini la unul din seminarele noastre.

 

Ei au prezentat afacerea în faţa unei mulţimi formate din conducători ai 50 de frizerii. Şase dintre ei au semnat contractul şi Jean Bernard ne-a spus că am devenit Executivi. Şi pe urmă... viaţa noastră alături de Nu Skin a început, pe 1 aprilie 2009. O păcăleală de 1 aprilie? Nicidecum, totul a fost adevărat şi am constatat pas cu pas ce însemnau toate acestea. Am reuşit să ne păstrăm nivelul de Executivi de 3000 de puncte încă de la început. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să nu renunţi niciodată după ce ai pornit pe un drum. Aşa se întâmplă şi în cazul Nu Skin.

 

Astăzi suntem Emerald, aproape Diamond (luna viitoare). Pentru a ajunge aici, regulile sunt simple: trebuie să urmezi planul Nu Skin.

 

Îi datorăm acest succes de început lui Jean Bernard Claviere, sponsorul nostru, care, prin perseverenţa lui, ne-a luat alături în această aventură. Împreună cu grupul său din Strasbourg, pe lângă excelentul sauerkraut à la Nu Skin, ne-au oferit o adevărată fântână a tinereţii, cu mult înainte de Vitality! Liderul nostru la scară naţională, Maximilien Piccinini, ne sprijină permanent şi ne transmite spiritul său de luptător. Până acum, prietenii noştri din liniile paralele din Paris şi încrederea celor 60 de clienţi şi distribuitori ADR ai noştri ne-au motivat să ne continuăm „povestea de succes”.

 

Sfatul nostru pentru cei care încep să lucreze cu compania sau sunt deja implicaţi: Nu renunţaţi la nimic! Cu Nu Skin, începeţi cu o faţă frumoasă şi terminaţi cu o mină de aur!

 

Chrystine & Marc Dugast

Divider