Verena Huber

Verena Huber

Când am intrat prima oară în contact cu Nu Skin, în urmă cu trei ani, nu mi-am imaginat nicio clipă că asta avea să îmi schimbe complet viața.  La vremea respectivă, încercam să rămân însărcinată cu al treilea meu copil.

 

Știam deja că voiam să clădesc o a doua sursă de venit în sectorul nutriției și urmam o pregătire pentru a deveni consilier nutrițional. Apoi am avut o conversație cu linia mea superioară de acum.  Mă interesa scanerul Pharmanex BioPhotonic și voiam să îl folosesc în consilierea privind regimul alimentar.

 

Când eram însărcinată cu Liam, am început pregătirea la Academia noastră de Frumusețe și Stil de Viață.

 

În ultimii doi ani, mi-am dezvoltat afacerea și am creat un brand în sectorul frumuseții și al vitalității. Sunt bucuroasă astăzi să văd că am atins un nivel substanțial de popularitate. Cu produse extraordinare și muncă de echipă, am reușit să satisfacem și să încântăm mulți oameni. Echipa mea este pur și simplu fantastică și mulți dintre membrii ei sunt pe cale să aibă la fel de mult succes.  Îmi face plăcere să lucrez cu ei și să îi sprijin.

 

Astfel am reușit să îmi trăiesc pasiunea. Până la urmă, am decis să îmi dedic întregul timp pentru a face ceea ce îmi place cu adevărat. Mă simt fericită când ajut alți oameni să își atingă țelurile, indiferent dacă este vorba de clienți sau parteneri.

 

Acum eu decid dacă țintesc sus sau jos. 

 

Grație sprijinului soțului meu și al copiilor mai mari, Laura și Leon, am deja mult succes. Când cineva vrea să aibă succes, cea mai mare provocare, în opinia mea, este menținerea echilibrului între familie și carieră. Flexibilitatea acestei afaceri îmi permite să îmi stabilesc singură programul. Prin dedicare și muncă mă apropii tot mai mult de țelul meu de a deveni Blue Diamond.

 

Le sunt recunoscătoare lui Stefanie și Thomas Kogler, liniile mele superioare, care mi-au acordat un sprijin fenomenal, mi-au arătat calea și mi-au fost întotdeauna alături, oricând am avut nevoie. Desigur, sunt recunoscătoare Echipei de Suport Nu Skin, minunatei Naiema - managerul clienți - și celorlalți care au avut grijă ca totul să meargă strună. 

 

Sunt extrem de recunoscătoare pentru această oportunitate pe care mi-a oferit-o Nu Skin și aștept cu nerăbdare prima mea Călătorie a Succesului în Puglia, Italia, în septembrie 2017, precum și tot ce ar putea să urmeze.

Alăturaţi-vă Nu Skin Deveniţi distribuitor