Asthik Arutyunyan

Asthik Arutyunyan

Hazel Calvert

În timpul universității și după absolvire, am lucrat ca angajat la o companie de construcții. În cei 5 ani de muncă la companie, venitul meu a crescut de 3 ori în timp ce proprietarul a devenit milionar. Am realizat atunci că poți câștiga o mulțime de bani lucrând pentru tine.

 

Curând după aceea, am decis să demarez propria mea afacere: vânzări en gros de materiale de construcții. La momentul respectiv, aveam mult de muncă și practic timp liber deloc; eram implicat complet în munca mea. Totul a mers bine, dar criza din 2008 mi-a afectat serios afacerea. Întrebarea din mintea mea era în ce direcție să mă îndrept în continuare pentru a avea stabilitate, creștere și mai mult timp liber pentru mine și familia mea?

 

Cu un an înainte de întâlnirea cu Nu Skin, mama mea a devenit un consumator Nu Skin activ, bucurându-se de toate tehnologiile anti-îmbătrânire reprezentative ale companiei. Observând schimbările nemaipomenite, am început să utilizez ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System și toate celelalte tehnologii avansate pe care le oferea compania.

 

Un an mai târziu, femeia care i-a prezentat produsele Nu Skin mamei mele mi-a propus să privesc Nu Skin ca o oportunitate de a avea o afacere în tendința în creștere rapidă a tinereții și sănătății. Am fost invitat la o întâlnire cu un om de afaceri de succes care a colaborat cu Nu Skin timp de mulți ani și a construit o afacere timp de mai mulți ani care încă oferă dividende și apoi am aflat despre venitul pasiv. Adevărata afacere este o afacere care va lucra pentru tine în viitor.

 

Mi-am acordat jumătate de an pentru a construi o afacere cu Nu Skin și, după șase luni, mi-am închis prima afacere și m-am dedicat în totalitate afacerii Nu Skin. Colaborez deja cu Nu Skin de 7 ani și sunt bucuros că nu mi-a fost frică să fac schimbări în viața mea.

 

Ce am acum?

O afacere în dezvoltare într-o tendință în creștere rapidă.

Prieteni și parteneri de afaceri nemaipomeniți.

Consumatori în toată Rusia și nu numai care utilizează tehnologia Nu Skin.

Și cel mai important lucru este mai mult timp împreună cu familia mea și timp de călătorii.

Alăturaţi-vă Nu Skin Deveniţi distribuitor