Tanea Lombard

Tanea Lombard

tanea-lombard

Călătoria mea cu Nu Skin a început când am fost la Johannesburg pentru a participa la training-ul Principal Estate Agent și Viv Kuttner, care avea să fie sponsorul meu, m-a invitat la o prezentare de afaceri.

 

datorită traficului din Johannesburg am întârziat și astfel am văzut doar jumătate din prezentare.  Ca să fiu sincer am fost foarte sceptic. Totuși Viv m-a convins să mai arunc o a doua privire și  îi voi fi recunoscătoare pentru totdeauna pentru insistența ei.

 

În prezent mă ocup în mod permanent de construirea afacerii mele Nu Skin și sunt uimită continuu de libertatea, timpul și flexibilitatea oferite de afacere.  Astăzi îmi planific orele de lucru în funcție de meciurile de hochei, orele de dans, partidele de tenis ale celor 3 băieți ai mei, dar și în funcție de programul plin de călătorii al soțului meu, care mă susține foarte mult. 

 

Nu așfi putut să fac asta fără ajutorul și prietenia echipei mele extraordinare. Această afacere m-a învățat consecvența și perseverența plus cum să îmi stabilesc țeluri și cum să le îndeplinesc.

 

Nu Skin mi-a schimbat viața pentru totdeauna și doresc același succes tuturor angajați în această călătorie.

Divider