Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

 

Eu sunt inginer cu specializare în procese tehnologice și sunt și perfecționistă. Am petrecut peste 30 de ani în afaceri cu restaurante, din care 15 i-am petrecut în poziții de conducere. O căsătorie reușită, o fiică adorată, gimnastica și creativitatea în arta media mă făceau fericită, dar întotdeauna îmi doream mai mult...

 

Am aflat prima dată despre industria Multi-Level Marketing (MLM) în 1994. Greutatea mea și înmulțirea problemelor de sănătate m-au condus spre primul meu proiect MLM în Rusia. Nu la mult timp după primele rezultate, am început să îmi construiesc afacerea în orașul meu natal, Magadan. Acest tip de afacere era foarte neobișnuit pentru mine. Munca serioasă și devotamentul mi-au permis să ating succesul într-o foarte scurtă perioadă de timp, dar nu după mult timp m-am confruntat cu o altă provocare. Am început să observ apariția unor semne vizibile ale îmbătrânirii și starea de sănătate genereală se degrada. Mă simțeam neajutorată ...

 

Într-o zi un prieten de familie care este medic, m-a contactat pentru a-mi ura Paște Fericit. În timpul conversației noastre m-am plâns de sănătate, iar el mi-a sugerat să încerc produsele unei companii americane, care tocmai sosise pe piața din Rusia. După ce am analizat propunerea pentru un moment, m-am înregistrat prin telefon și am început să aflu informații despre companie. Datorită specializării mele era foarte important pentru mine să cunosc procesele tehnologice pentru a înțelege pe deplin produsul. Nu aveam bani la momentul respectiv, așa că am achiziționat primul pachet de produse cu bani obținuți în urma vânzării bijuteriilor la un amanet. Rezultatele noilor produse au fost uimitoare și am realizat că nu aveam dreptul să ratez această oportunitate.

 

După prima lună de construire a afacerii cu Nu Skin, am atins titlul de Executiv. Obiectivul meu era să devin un lider profesionist de rețea care poate dezvolta antreprenori privați. Am folosit experiența piețelor străine pentru a învăța și pentru a-mi îmbunătății abilitățile. Îmi recrutam clienții de pe stradă oferindu-le un workshop despre îngrijirea personală. Am creat un dosar separat pentru fiecare client, cu un portofoliu ”înainte și după” și îi urmăresc chiar și în ziua de azi. Abordarea individuală a clienților a devenit secretul succesului meu.

 

După ani de muncă cu Nu Skin, am devenit nu doar un lider de succes, ci un reprezentant de seamă al produselor Nu Skin. Rezultatele și realizările mele continuă să entuziasmeze și să uimească pe toată lumea.  Visul meu este de a-i face pe toți oamenii frumoși, împreună cu Nu Skin, pentru ca să își poată descoperi cea mai bună variantă a lor.

 

 

 

Divider