Lucie and Pavel Svobodovi

Lucie and Pavel Svobodovi

lucie_svobodová_pavel_svoboda1

Povestea noastră cu Nu Skin a început când ne așteptam mai puțin. Aveam o afacere de succes în domeniul nutriției și al medicinei alternative, construiam un centru nou, iar un alt plan de afacere era să deschidem un restaurant vegetarian. Nu căutam deloc o altă oportunitate de afacere la momentul respectiv. Și totuși ea a venit.

 

Ne-am întâlnit cu sponsorul nostru curent, Dana Dobrichovsska, prin intermediul un prieten. Deși nu eram tentați să facem afaceri cu Nu Skin, Eu (Lucie) am fost foarte încântată de tehnologii și de produse, pentru că studiasem acest domeniu la universitate și a simțit un potențial extraordinar în asta. În schimb, soțul meu Pavel avea o atitudine foarte negativă. Cu toate acestea, atât eu cât și soțul meu am început să testăm produsele, deoarece calitatea și eficiența lor conta cel mai mult pentru noi. După jumătate de an de folosire și analizare a produselor, am început să realizăm ceea ce aveam în mâinile noastre. Pavel mi-a acordat tot suportul pentru a colabora cu compania, dar nu vroia să participe în mod activ. Și acela a fost momentul cheie, deoarece am spus: "Fie facem Nu Skin împreună, fie nu facem deloc."

 

Și astfel am plecat împreună la conferința din martie, 2015, unde am cunoscut mai bine cultura și dimensiunile companiei și de asemenea pe oamenii care au dobândit un succes uriaș și și-au îndeplinit visele. Dintr-o dată totul căpăta sens, și am simțit o dorință uriașă de a face parte din toate acestea.

 

După ce ne-am întors acasă, ne-am hotărât că nu vrem să păstrăm un lucru atât de extraordinar doar pentru noi și am început să împărtășim entuziasmul nostru. Am atins titlul de Executiv în 14 zile, iar în patru luni am atins titlul de Ruby. Am sărbătorit aniversarea unui an cu Nu Skin în martie, anul acesta, în timpul Călătoriei de Succes EMEA, din Miami, deținând titlul de Emerald.

 

Succesul nostru nu a fost niciodată forța care ne motiva. Eram motivați de faptul că puteam schimba și viețile altor oameni, ceea ce ne aducea multă satisfacție. Avem o echipă grozavă, în care muncim cu toții, aceasta reprezentând forța care ne conduce spre succes.

 

Așa cum se spune - fără efort, nu va fi câștig - un mare adevăr pe care l-am păstrat mereu în mintea noastră, muncind din greu. În aceeași măsură, construirea acestei afaceri necesită multă sârguință, auto-disciplină, sinceritate, austeritate și suport pentru copiii noștri. Dar recompensele ce aveau să vină sunt cele mai mari și cele mai satisfăcătoare. Viața noastră a fost cu adevărat îmbogățită și s-a schimbat într-o perioadă foarte scurtă. Suntem bucuroși că am întâlnit Nu Skin și știm că este cea mai bună afacere pentru noi.

 

 

Lucie and Pavel Svobodovi 

 

Divider