Jiajun Wang

Jiajun Wang

Jason-Wang

Jiajun Wang, născut în 1994, cunoscut și sub numele de Jason, a lucrat înainte de Nu Skin în domeniul vânzărilor en-gros. Și-a început călătoria din greșeală după ce a fost inspirat de modelul avansat de afaceri al Nu Skin și de produsele unice. Dar partenerii lui sunt de fapt cei care l-au ghidat și l-au inspirat să adopte motto-ul companiei: ”Forță a Binelui”. El a observat că utilizând această rampă de lansare internațională anti-îmbătrânire, chiar și o persoană modestă ar putea avea o viață extraordinară. Încrederea în companie i-a permis să-și investească toate eforturile în dezvoltarea afacerii.

 

În primele 10 luni ale călătoriei sale cu Nu Skin, părinții săi nu l-au înțeles și nu l-au susținut, iar prietenii de asemenea și-au arătat dezacordul prin sarcasm. Totuși Jason a continuat să își dezvolte afacerea și nu a încetat să învețe, încercând continuu să îmbunătățească calitatea vieții partenerilor săi. De fiecare dată când o persoană observa schimbări după utilizarea produselor Nu Skin, el devenea incredibil de emoționat și mândru.

 

Pentru el Nu Skin este o platformă corectă și echitabilă, care necesită muncă neîncetată, o dorință de fier pentru a învăța și a dezvolta răbdare. Nu Skin nu i-a oferit doar o oportunitate de afaceri, ci și un stil de viață complet nou.

 

Dacă nu ar fi avut niciun obiectiv în viață, niciun plan, el crede că nu ar fi fost capabil să urce pe culmile succesului. Wang își folosește timpul, experiența și rezultatele pentru a-și încuraja partenerii. ”Trebuie doar să păstrezi pasiunea în tine, să crezi în tine, în forța ta; nu rata o viață minunată!”

”Nu Skin ne surprinde mereu cu produsele sale, fiind rezerva noastră inepuizabilă de tinerețe”.

Divider