Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta Sinovitzká & Ladislav Sinovitzký

Iveta-and-Ladislav

Cuplul Sinovitzki și-au început cariera ca angajați. Ladislav era mecanic de locomotivă, iar Iveta își câștiga existența ca funcționară. Dorind să realizeze ceva mai mult în viață, și-au început propria afacere în 1989. Cuplul deținea un magazin a unei mărci sportive de lux pe strada principală din Košice. Mai târziu cei 4 copii ai lor au crescut, au deschis un alt magazin cu îmbrăcăminte de lux pentru copii la Hypertesco Košice. Visul lor era să ofere marfă de calitate la un preț rezonabil. Au devenit din ce în ce mai buni participând la târguri de textile. Vroiau să se diferențieze de rivali, care îi copiau în toate. Datorită cărților despre gândirea pozitivă, Nu Skin a intrat în viața lor.

 

Întregul proiect le-a fost prezentat de către un prieten în sufrageria lor. Erau interesați de Scanerul Biofotonic Pharmanex. Ulterior, după ce au experimentat beneficiile pozitive ale suplimentelor Nu Skin, au vrut să împărtășească acest lucru și cu alții. Au fost atrași de statutul și brevetele companiei Nu Skin. La o lună după înregistrare, au obținut Scanerul Biofotonic. Ladislav efectua scanările, în timp ce Iveta făcea schimb cu o vânzătoare între cele 2 magazine ale lor. La momentul respectiv nu aveau niciun fel de ajutor de business în Košice, astfel că au fost foarte bucuroși când Janka Jančová li s-a alăturat. Janka i-a informat si despre sponsorul lor, Marián Kelement, care locuiește în Praga.

 

Au început să participe împreună la evenimente în Bratislava, iar ulterior au creat un sistem de suport pentru afaceri împreună cu Marian și Janka. După participarea la o convenție internațională, au decis cu curaj să renunțe la mica lor afacere, în ciuda sancțiunilor furnizorilor și a pierderii inițiale de venit. Au dobândit o viziune clară a afacerii internaționale, fără a cunoaște limba. Pentru ei, Nu Skin s-a dovedit a fi o soluție despre cum să devi liber și să câștigi timp pentru familie. Afacerea cu Nu Skin le-a oferit încrederea unei mărci puternice și au înțeles cum pot crea un venit permanent nelimitat. Era calea către un viitor sigur.

 

Cea mai grea parte pentru ei era să respecte sfaturile, să urmeze sistemul și să o ia de la capăt, precum și să înțeleagă că dezvoltarea personală începe în acest punct. Singuri în partea de Est a Slovaciei, i-a ajutat să descoperea magia muncii în echipă cu Nu Skin. Cea mai mare motivație pentru ei este să devină independenți financiar fără limite, pentru că aceasta este singura cale pentru a inspira alți oameni să își schimbe viețile. Spunând această poveste, ei vor să demonstreze, că eșecul și greutățile i-au ajutat doar să ajungă la final ca învingători.

 

Împărtășirea succesului într-o echipă le aduce cea mai mare bucurie. Le place să urmărească progresul membrilor echipei lor, cum avansează la un nou titlu la convenții internaționale și sunt recunoscători pentru fiecare operator de Scaner. Își analizează visele și obiectivele de 3 ori pe zi, ceea ce creează atitudinea potrivită împotriva situaților negative. În fiecare zi scriu 3 lucruri în care au devenit mai buni și 3 lucruri pe care vor să le îmbunătățească pe viitor.

 

Îi învață pe membrii echipei lor să aprecieze lucrurile mărunte și să considere situațiile zilnice ca pe un dar și să fi recunoscători pentru tot ceea ce se întâmplă, pentru că doar aceste lucruri îi ajută să devină mai buni. Faptul că au început în Košice singuri cu Janka Jančová și că au vrut să demonstreze importanța mare a afacerii i-a ajutat să creeze și să folosească o propoziție magică: ”Nu știm încă răspunsul, dar toate întrebările dumneavoastră își vor găsi răspuns la marele eveniment din Bratislava.” Astfel cuplul Sinovitzki a invitat oameni la prezentarea de proiect din Bratislava, situată la o distanță de peste 400 km de Košice. Sunt zilnic în contact cu membrii echipei lor și împreună se bucură chiar și de micile succese.

 

Din prima lor zi de lucru cu Nu Skin, au întrebat ce au de făcut pentru a deveni Team Elite. Astăzi, întreabă ce trebuie să devină pentru a deveni Team Elite. Nu Skin nu este doar o călătorie pentru ei, este un stil de viață. Este singura modalitate prin care și-au putut schimba viața și prin care i-au putut ajuta și pe alții să o facă.

Divider