Carina Lowies Vorster

Carina și Lowies Vorster

carina-lowies-vorster

Eu și Lowies, amândoi, am încercat diferite afaceri , am lucrat pentru șefi, am deținut francize, iar în urmă cu 7 ani ne-am deschis propria afacere în sănătate &industria wellness.  Deși avem un oarecare succes în această afacere, trebuie să muncim din greu și multe ore pentru ca lucrurile să meargă. Chiar și așa, nu avem profit prea mare.

 

În această perioadă încercând să mențin lucrurile pe linia de plutire am ratat multe momente speciale ale fiicei mele de 18 ani, pe care nu le voi recupera niciodată și de asemenea mi-am pierdut cea mai bună prietenă și soțul.  A fost necesară o schimbare dramatică în viețile noastre pentru a schimba asta.

 

În februarie 2015, o foarte bună prietenă a mea ne-a invitat pe mine, pe fiica mea și pe soțul meu la un eveniment Nu Start.  Am fost foarte impresionați.  Nu ne-am imaginat niciodată că Nu Skin este atât de mare.  Am văzut succesul prietenei mele și ceea ce a realizat de când s-au alăturat companiei Nu Skin. 

 

Fiica mea a insistat să participăm la următoarea întâlnire de afaceri. Datorită ei, am remarcat oportunitate pe lângă care nu puteam trece pur și simplu.  Am început imediat.  Martie 2015 a fost prima noastră lună cu Nu Skin.  Suntem foarte motivați de obiective și țeluri. Așa că a devenit obiectivul nostru să participăm la Călătoria Succesului EMEA din 2016 din Miami și am participat!  Ce experiență incredibilă!

 

Nu a fost ușor să atingem titlul de Ruby. Mințile noastre se jucau cu noi, oferindu-ne toate motivele pentru care să renunțăm.  Dar nu am ratat niciodată întâlnirile de instruire sau de afaceri Nu Skin. Asta ne-a făcut să mergem mai departe și asta promovăm și în echipa noastră.  La început nu ne prea pricepeam la asta dar am început să ne stabilim obiective zilnice. Acum TREBUIE să prezentăm oportunitatea și să vorbim cu cel puțin 2 persoane pe zi, deoarece astfel ne putem realiza obiectivele.

 

Nu Skin a fost, până acum, o călătorie extraordinară, iar viețile noastre s-a schimbat într-un mod extraordinar. Nu doar pentru noi, dar și pentru oamenii speciali din echipa noastră. În aprilie 2016, am încetat să ne mai vindem timpul nostru pe bani. Momentan supraveghem doar cele două Clinici de Sănătate și ne ocupăm de Nu Skin normă întreagă. Petrec timp de calitate cu soțul meu și cu fiica mea, care fac împreună cu noi afacerea, acum, afacerea.  Mulţumesc, Nu Skin!

 

Divider