Cynthia & Sébastien

Cynthia & Sébastien

Sebastien-Cynthia-2

Cynthia și Sébastien au fost proprietarii unei săli de gimnastică. Timp de peste 13 ani, Sébastien a muncit din greu pentru a-și păstra afacerea activă. Totuși, zi de zi stresul, oboseala și teama de viitor în contextul crizei economice s-au cumulat. În ceea ce o privește pe Cynthia, ea a fost responsabilă de munca administrativă a companiei, în timp ce a avut grijă de cei 5 copii ai lor și de casă. În plus, ea a muncit cu normă redusă la compania de ceasuri a mamei sale. Împreună, s-au ocupat de fiecare aspect of antreprenoriatului, de la curățenie la relațiile cu clienții.

 

Unul dintre obiectivele lor a fost întotdeauna să ajute oamenii să rămână sănătoși. Atunci când maseuza de la sala de gimnastică le-a prezentat Nu Skin și mai ales produsele Pharmanex, ei au fost impresionați de calitatea suplimentelor și au văzut o oportunitate de a se diferenția. Ei au decis să devină o sală de gimnastică care îi va ghida pe oameni pe drumul spre o îmbătrânire sănătoasă.  Pentru a obține acest lucru, ei au avut nevoie de Scanerul Biophotonic și s-au calificat pentru el foarte repede. La început ei au fost interesați doar de vânzarea și consumul de suplimente alimentare.

 

Dar după un Summit al Succesului în Barcelona, în timpul căruia au întâlnit un lider binecunoscut, Stephen Kushturian, ei au înțeles în final faptul că Nu Skin și planul său de compensare erau, într-adevăr, o oportunitate de o viață. Ei și-au imaginat ce ar putea obține și aceasta era fără limite! Un lucru a devenit foarte clar în inima și mintea lor - ei nu ar putea obține niciodată, prin sala de gimnastică, calitatea vieții și libertatea financiară la care aspirau. Dar cu Nu Skin, ei știau că vor putea, iar acest gând le-a redat libertatea, în cele din urmă.

 

Cea mai puternică motivație o constituie cei 5 copii ai lor. Ei au investit foarte mult timp și energie în sala de gimnastică, sperând că într-o zi aceasta le va oferi libertatea pe care o doreau, dar ceea ce s-a întâmplat a fost tocmai opusul.  Astăzi ei doresc să muncească intens, dar inteligent, pentru a le oferi copiilor lor standarde de viață mai bune, educație și un alt mod de viață și succes.  Ei nu au atins încă nivelul de libertate spre care ținteau, dar acum experimentează mai mult calm și mai multă liniște, construindu-și propria libertate.

 

Fiecare zi aduce cu sine propriile provocări și lupte, dar totul se reduce la starea de spirit. În final, acele provocări sunt instrumentele care vă permit să vă îmbunătățiți modul de a fi și de a gândi. Atât timp cât vă țineți strâns visele, nici o provocare nu vă poate opri. Puteți să vă transformați temerile doar prin acțiune. Atunci când Cynthia și Sébastien experimentează eșecul, ei nu renunță - ei continuă să caute noi oameni, din nou și din nou, pentru a-i găsi pe cei care așteaptă succesul și provocările vieții. Luptând pentru viața de vis în fiecare zi este o provocare unică. Totul depinde de dumneavoastră. Cel mai prețios cadou pe care Nu Skin ni-l oferă este posibilitatea de schimbare și dezvoltare de sine. Să vă construiți propria libertate în timp ce sunteți o forță a binelui și să afectați pozitiv viețile celor din jur cu produse excelente este o oportunitate unică.

 

Ceea ce îi motivează cel mai mult este impactul pozitiv pe care îl au asupra vieții colegilor lor de echipă și a oamenilor necunoscuți. Ei se bucură să îi ghideze pe drumul spre succes și să fie stâlpul de sprijin de care au nevoie, mulțumită energiei, entuziasmului și forței lor.

 

Nu Skin este o călătorie de învățare minunată, în care dimensiunea inimii dumneavoastră, numarul de persoane pe care le ajutați și binele făcut în jurul dumneavoastră sunt ceea ce vă fac cu adevărat să aveți succes.

Divider