Adrienn & Gábor

Adrienn & Gábor

adrienn-and-gabor-2

M-am născut în Ungaria și am devenit antreprenoare la vârsta de 18 ani: eram proprietara unui club de fitness. Sportul și un stil de viață sănătos au fost întotdeauna foarte importante pentru mine.


În 2008, unul dintre foștii mei angajatori a menționat oportunitatea de afaceri Nu Skin, dar deoarece în acea perioadă hotărâsem deja să mă mut în Irlanda, nu eram interesată. În 2009 l-am întâlnit pe soțul meu Gabor în Irlanda. El era maghiar, ca și mine.

 

În Irlanda am muncit ca angajată responsabilă de funcționarea a două cluburi de fitness. După 2 ani mi-am dat seama că muncind 10 - 12 ore pe zi pentru visurile altei persoane nu era ceea ce îmi doream. Astfel că în 2010 când am început să caut oportunități am contactat-o pe Regina, fosta mea instructoare de fitness, și am întrebat-o dacă poate să îmi spună mai multe despre afacerea Nu Skin deoarece am văzut că ea și partenerul ei aveau mult succes.

 

Ei m-au invitat la un eveniment de 3 zile în Ungaria și atunci mi-am dat seama cât de excelentă era oportunitatea. Totuși, nu am găsit pe nimeni în Irlanda care făcea afacerea în mod serios și nu am considerat că eram suficient de puternică să încep să muncesc de una singură pe o piață “neatinsă”. Am început să folosesc produsele dar nu să construiesc afacerea.

 

În 2012 am avut o altă schimbare majoră în viață, astfel că am decis împreună cu soțul meu că voi renunța la slujba mea și voi începe să fac ceva ce mă va face fericită. Nu a fost dificil să decid ce să fac. Am știut imediat că era timpul pentru mine să încep să îmi construiesc afacerea deoarece de mult timp eram îndrăgostită de companie folosind produsele sale.

 

Mai întâi am început să lucrez în Irlanda, dar când sponsorii mei au decis că doreau să stimuleze piața din Polonia, am spus că doream cu siguranță să fac parte din această oportunitate fantastică.

 

Am fost căsătoriți de 4 ani, dar am petrecut 2 ani într-o relație la distanță, începând cu vara anului 2013, când eu am fost dedicată total pieței din Polonia. Fără să fi cunoscut pe nimeni în țară, fără să fi vorbit poloneza, acum eu sunt liderul unei echipe poloneze nemaipomenite și scopul nostru este să stimulăm piața din Polonia.

 

Între timp, am susținerea soțului meu și el folosește, de asemenea, produsele cu mult entuziasm. El a urmat Programul TR90 de două ori, a pierdut 26 de kilograme în greutate, face sport în mod regulat, mănâncă mult mai sănătos. Astfel, pot spune că prin Nu Skin, am și un soț mai bun.

 

Mulțumită obiectivelor pe care le-am atins până acum în afacerea noastră Nu Skin, soțul meu a decis și el să se mute în Polonia în luna octombrie. Așadar, la Convenția Globală nu vom sărbători doar succesul nostru și al celorlalți, dar și începutul vieții noastre cu Nu Skin împreună cu soțul meu.

Divider