Marna Dedekind

Marna Dedekind

Marna Dedekind

Niciodată nu aș fi putut să mă imaginez stând în poziția în care sunt în prezent. Am început această afacere cu un obiectiv de 5 ani în minte. Am vrut să construiesc această afacere treptat, pentru a câștiga un venit adițional muncind cu jumătate de normă. Spre uimirea mea, am atins acel obiectiv după primele 6 luni de când am făcut afacerea cu jumătate de normă. Acest lucru m-a motivat să stabilesc obiective și mai mari.

 

Am fost persistentă în eforturile mele și am stabilit obiective săptămânale, realiste, pentru mine însămi. Motivația liniilor mele ascendente a fost nemaipomenită și m-a bucurat de fiecare moment al călătoriei mele de la Distribuitor la Executiv Emerald.

 

După ce am mers în Călătoria Ruby în martie 2014 mi-am dat seama că efortul depus este direct proporțional cu succesul afacerii și trebuie doar să urmați sistemul. Nu trebuie să fiți o persoană specială, trebuie doar să aveți pasiune. Am întâlnit mulți oameni diferiți în timpul călătoriei care au împărtășit toți caracteristile esențiale: Pasiune și Convingere

 

“Pentru a fi un om de succes trebuie să crezi cu o astfel de pasiune că devine realitate”

 

Am avut parte de multe provocări în cariera mea cu Nu Skin, dar gândul de a renunța nu mi-a trecut niciodată prin minte. Îmi reamintesc mie însămi în mod constant: De ce am început? Succesul este conectat acțiunii și trebuie să continuăm. Vom face greșeli și vom fi descurajați, dar nu trebuie să renunțăm niciodată.

 

Sunt foarte recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această oportunitate. Domnul Isus Christos mi-a binecuvântat afacerea și toată gloria doresc să fie a Lui.

Divider